Zákaznické systémy T-Mobile opět fungují, výpadek trval dva dny

Mobilní operátor T-Mobile dnes po dvou dnech obnovil zákaznické obslužné systémy. Ty byly od úterý kvůli poruše interních systémů mimo provoz. ČTK to řekla mluvčí Martina Kemrová.

"Podařilo odstranit technický výpadek interních systémů a od dnešních 14:00 hodin jsou opět plně funkční všechny obslužné a samoobslužné kanály T-Mobile. Zákazníci tedy již mohou řešit své případné problémy v aplikaci Můj T-Mobile na webu i v mobilu, navštívit naše prodejny či zavolat na infolinku," uvedla mluvčí.

Interní systémy byly mimo provoz od úterního dopoledne kvůli problému na discích v hradeckém datovém centru. Po výměně disků během noci na dnešek firma většinu aplikací obnovila. Volání, SMS a data po celou dobu fungovaly.

T-Mobile Czech Republic je s 6,3 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém trhu. Operátor je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom.

Související

Více souvisejících

T-Mobile Mobilní operátoři

Aktuálně se děje

před 37 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Jaderné zbraně se přesunou na orbitu? Rusko vetovalo rezoluci o zastavení zbrojení ve vesmíru

Rusko ve středu vetovalo návrh rezoluce OSN předložené Spojenými státy a Japonskem, která vyzývá všechny státy světa, aby zabránily závodům v jaderném zbrojení ve vesmíru.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy