Sport

Související články:

O víkendu se z Brna stane motorkářský ráj

O víkendu se z Brna stane motorkářský ráj

Brno - O víkendu přijde největší svátek českých motorkářů - Velká cena České republiky na brněnském Masarykově okruhu, jenž má velmi dlouhou tradici. A mistrovství světa MotoGP k němu jaksi už neodmyslitelně patří.
Lukáš Pešek

Naděje stále žije! Objeví se Pešek v Brně?

Praha – Ačkoliv jezdec týmu Ioda Racing na včerejší konferenci mluvil dost definitivně, nic prý zatím není ztraceno. Informace přitom pochází přímo od týmu, kterému Lukáš Pešek dluží.
Michal Petrouš převzal A-tým Slavie po Petru Radovi

Prohra s Teplicemi se Slavii pěkně prodraží

Praha – Když hráči pražské Slavie podlehli Teplicím vysoko 0:7 asi ani netušili, jakou to bude mít dohru. Společně s celým realizačním týmem totiž od vedení klubu vyfasovali milionovou pokutu!
Kimi Räikkönen, Lotus

Z Räikkönenova příchodu do Red Bullu sešlo

Londýn – Byl to sen mnoha fanoušků Formule 1. V nadcházející sezóně však Sebastian Vettel hvězdného spolujezdce nedostane. Finský pilot se s vedením stáje nedohodl na podmínkách smlouvy.
Slavia utrpěla historickou porážku

Slavia utrpěla historickou porážku

Praha – Hráli doma, fanoušci je hnali dopředu, přesto Slavia absolutně nezvládla utkání s Teplicemi, které do brány Pražanů nasázely sedm gólů aniž by sami inkasovaly.
Václav Kadlec

Je to oficiální! Kadlec opouští Spartu

Praha – Jeden z nejtalentovanějších českých útočníků posledních let se navzdory bouřlivým vyjednáváním nakonec dohodnul s bundesligovém Frankfurtem na smlouvě a utkání s mistrovskou Plzní tak bylo jeho posledním v dresu Sparty.
Finále turnaje v Cincinnati nakonec bude bez Berdycha

Finále turnaje v Cincinnati nakonec bude bez Berdycha

Cincinnati – Ačkoliv hrál český tenista na americkém podniku ve vynikající formě, Španěla Rafaela Nadala porazit nedokázal. Sehrál s ním nicméně velmi vyrovnanou partii a o vítězi rozhodlo spíš štěstí.
Vítězslav Veselý

Oštěpař Veselý překonal bolest a podmanil si Moskvu

Moskva – Svěřenec a nástupce Jana Železného jasně dokázal, proč si od něj česká i světová legenda oštěpu hodně slibuje. Navzdory nepříjemnému zranění si totiž na ruském mistrovství světa dokázal dokráčet pro zlatou medaili.
Švédská výškařka Emma Greenová-Tregarová podpořila své homosexuální kolegy duhovými nehty.

Švédská výškařka musela přelakovat duhové nehty. Proč?

Moskva - Švédská výškařka Emma Greenová-Tregarová si musela přelakovat duhové nehty, kterými na mistrovství světa v Moskvě vyjádřila podporu homosexuálům. Podle Mezinárodní atletické federace IAAF porušila pravidla, která během soutěží zakazují komerční a politická gesta.
Tomáš Berdych

Ani Murray Berdycha nezastavil, dokáže to Nadal?

Cincinnati – Ve čtvrtfinále amerického turnaje si česká tenisová jednička poradila s letošním vítězem Wimbledonu Britem Andym Murraym 2:0 na sety. V semifinále narazí n rozjetého Rafaela Nadala.
Berdych je už ve čtvrtfinále, Kvitová dohrála

Berdych je už ve čtvrtfinále, Kvitová dohrála

Cincinnati – Po ne zrovna sebevědomém výkonu proti Erakovicové Kvitová nezahrála ideálně ani proti Wozniacké a s americkým turnajem se po setech 6:3, 2:6 a 3:6 rozloučila. Naopak Berdych si s Robredem hravě poradil.
Berdych i Kvitová jdou v Cincinnati dál

Berdych i Kvitová jdou v Cincinnati dál

Cincinnati – Zatímco Kvitová se s Marinou Erakovicovou trochu trápila, Tomáš Berdych si s finským tenistou Jarkko Nieminenem poradil víceméně bez problému. Oba zástupci českého tenisu se tak dokázali probít do třetího kola turnaje v Cincinnati.
Čeští fotbalisté remizovali s Maďary 1:1

Čeští fotbalisté remizovali s Maďary 1:1

Budapešť – Ačkoliv byl český výběr v přátelském utkání jasně lepším týmem, vítězství se nedočkal. Naopak chybami v obraně zapříčinil, že mohli Maďaři z penalty srovnat.

Aktuálně se děje

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

Mrtvá těla se svázanýma rukama? Bují podezření na válečné zločiny Izraele v Pásmu Gazy

Úřad vysokého komisaře OSN pro lidská práva (OHCHR) vyzval v úterý k mezinárodnímu vyšetření zpráv o masových hrobech v nemocnicích v Pásmu Gazy, které byly zničeny při obléhání izraelské armády. Podle OHCHR mohlo totiž dojít k páchání válečných zločinů.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy