Sport

Související články:

Usain Bolt

VIDEO Šašek Bolt baví svět! Co vymyslel tentokrát?

Za týden vypukne Mistrovství světa v atletice, které letos pořádá Rusko. Světový rekordman v běhu na 100 metrů Usain Bolt nic nenechává náhodě a trénuje naplno – jak běh, tak i ruský jazyk. Jen se podívejte, jak už mu to jde.
Tenis, ilustrační fotografie

Tenisové US Open navyšuje prémie

New York – Už tak dost vysoké odměny pro účastníky newyorského turnaje se podle organizátorů ještě zvýší. Nově by si měli hráči rozdělit závratných 34,3 milionů dolarů.
Gólman Mrázek doufá, že dostane v Detroitu další šanci

Gólman Mrázek doufá, že dostane v Detroitu další šanci

Detroit – V minulé sezóně sice česká brankářská naděje odchytala v nejvyšší zámořské hokejové soutěži pouze dvě utkání, avšak farmářský tým Grand Rapids dovedla až k zisku Calder Cupu. Projeví se to v novém ročníku NHL?
Pneumtiky Pirelli na voze Lewise Hamiltona

Výkon pneumatik Pirelli pomohl Hamiltonovi k vítězství na Hungaroringu

Hungaroring – Lewis Hamilton získal v Maďarsku své premiérové vítězství pro Mercedes. Ve vůbec nejteplejších podmínkách za celý rok, kdy teploty dosahovaly 35°C, využil strategie tří zastávek v boxech. Pilot Lotusu Kimi Räikkönen byl druhý se strategií dvou zastávek a Sebastian Vettel dojel pro Red Bull třetí, čímž navýšil své vedení v šampionátu před Fernandem Alonsem z Ferrari. Formule 1 má nyní přestávku.
Luboš Horčička (* 21. května 1979, Chomutov) je český hokejový brankář. Většinu kariéry strávil v Chomutově. Mezi jeho další působiště patří Kladno, Mladá Boleslav, Šumperk, Ústí nad Labem, Třinec, Kadaň, Litvínov, Most, Kometa Brno, Znojmo nyní působí ve Zlíně.

Hokejisté Zlína zahájí přípravu na sezónu

Zlín - Úřadující vicemistři, hokejisté PSG Zlín zahajují v pondělí 29. července 2013 po vice než třítýdenní letní dovolené rozhodující část přípravy na extraligovou sezonu Tipsport Extraligy ledního hokeje 2013/2014.
Michael Rasmussen, je dánský cyklista, dvojnásobný vítěz vrchařské soutěže Tour de France a jezdec vyloučený vlastním týmem z prvního místa celkového průběžného pořadí stejného závodu v roce 2007. Silniční cyklistice se začal věnovat po úspěšné kariéře na horských kolech a vybudoval si pověst závodníka, který dokáže vyhrávat těžké vrchařské etapy po dlouhých samostatných únicích.

Antidopingové kontroly prý nemají valný smysl

Sydney – Vědci nedávno přišli s šokujícími výsledky výzkumy, které říkají, že veškeré antidopingové testy ve stávající podobě žádnou změnu nepřinesou a organizace se k nim uchylují jen aby se neřeklo.
Fotbal, ilustrační fotografie

Liberec jde v Evropské lize dál, Sparta končí

Liberec – Hráči severočeského klubu se v infarktovém utkání proti Rize blýskli těsnou výhrou 1:0 a zahrají si tak i 3. předkolo Evropské ligy. Sparta naopak nestačila na Häcken a z poháru vypadla.

Aktuálně se děje

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

Mrtvá těla se svázanýma rukama? Bují podezření na válečné zločiny Izraele v Pásmu Gazy

Úřad vysokého komisaře OSN pro lidská práva (OHCHR) vyzval v úterý k mezinárodnímu vyšetření zpráv o masových hrobech v nemocnicích v Pásmu Gazy, které byly zničeny při obléhání izraelské armády. Podle OHCHR mohlo totiž dojít k páchání válečných zločinů.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy