film Bourák

Z natáčení filmu Bourák

RECENZE: Komedie Bourák je protkaná absurdními situacemi, které nejsou vtipné

RECENZE - První „velká“ premiéra po znovuotevření kin věštila Bourákovi čisté pole působnosti. Bohužel nabídnutý potenciál zcela promarnil a je otázkou, zda za to může strach diváků vydat se do kina, ekonomické potíže či rozporuplná kvalita snímku. O to více zamrzí, že tvůrčí tým tvoří ostřílení matadoři, kteří umí točit zajímavé filmy.
Z natáčení filmu Bourák

Bourák alias Elvis Presley v podání Ivana Trojana v červnu v kinech

BOURÁK, nová česká komedie Ondřeje Trojana s Ivanem Trojanem a první český celovečerní film, který bude mít premiéru ve znovu otevřených kinech. Do distribuce jde 11. června. Jeho tvůrci se rozhodli nečekat s uvedením až na podzim. Věří, že i přes omezení diváci do kina na Bouráka přijdou, protože tenhle styl filmu k létu patří.
Z natáčení filmu Bourák Rozhovor

Jsem extrémně nešikovný, u komedie trpíme jako zvířata, říká Ivan Trojan

Během reportáže z natáčení celovečerního filmu Bourák, který do kin půjde v květnu 2020, jsme zastihli na place dva hlavní představitele Kristýnu Bokovou a Ivana Trojana. V rozhovoru pro EuroZprávy.cz mimo jiné prozradili, jak vnímají své postavy, jaká byla spolupráce s Ondřejem Trojanem a co je hlavním poselstvím filmu.

Aktuálně se děje

před 10 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

ČEZ

Gazprom zažaloval v Rusku ČEZ, OMV a slovenský ZSE

Soudní dokumenty v Petrohradu potvrdily, že Kremlem ovládaný energetický gigant Gazprom podal žalobu proti české energetické společnosti ČEZ, rakouské OMV Gas Marketing & Trading a slovenské energetické skupině ZSE.

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Černobylská jaderná elektrárna

Černobyl po 38 letech od výbuchu není mrtvou zónou. Životu se v okolí daří

Výbuch jaderné elektrárny Černobyl je vyjma shození atomových bomb za války dodnes největší jadernou katastrofou, se kterou se kdy lidstvo setkalo. Radioaktivní mrak po výbuchu, k němuž došlo 26. dubna 1986, zahalil celou Zemi a úřady byly nuceny evakuovat nejen nejbližší okolí elektrárny, ale i dvacetitisícové město Pripjať, dnes přezdívané jako město duchů. Nové výzkumy ale odhalují, že do radioaktivní zóny se postupně vrací život.  

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy