Will Smith (herec)

Will Smith na pódiu udeřil moderátora Oscarů

Will Smith během udílení Oscarů udeřil moderátora

Při předávání filmových cen Oscar americký herec Will Smith, který získal cenu pro nejlepšího herce, vstal ze svého místa v sále a na pódiu udeřil do tváře moderátora a komika Chrise Rocka. Reagoval tak na vtip o oholené hlavě své manželky Jady Pinkettové-Smithové, která je nemocná. Za své jednání se později opakovaně omluvil. Pořadatel Oscarů na twitteru napsal, že "neschvaluje jakoukoliv formu násilí".
Bad Boys Bad Boys what you're gonna do when retirement come for you?

RECENZE: Lepší než originál? Mizerové dokázali i po sedmnácti letech příjemně překvapit

RECENZE – Před 25 lety se v kinech zjevila nablýskaná, černohumorná a užvaněná akční kriminálka, která zrodila hned dvě velké hvězdy – Michaela Baye a Willa Smithe. Pro desetileté kluky šlo spolu s Matrixem o nejlepší film na světě… časy se změnily a Mizerové zastarali. Jak je tedy možné, že se jejich nové dobrodružství povedlo? Odpověď je snadná – Bay tentokrát zůstal sedět na lavičce.
Kino, ilustrační foto

Lednové premiéry: vynikající Na nože, trojka Mizerů, a trochu jiný Hitler

V prvním měsíci roku 2020 dorazí do kin výborná krimikomedie Na nože, pokračování Mizerů, Robert Downey jr. jako doktor, který umí mluvit se zvířaty, Hitler jako imaginární kamarád chlapce nebo Gentlemani od Guye Ritchieho. Star Wars a Ledové království však v kinech vydrží minimálně do druhé poloviny ledna.
Keanu Reeves

Nea z Matrixu měla hrát žena? Uvažovalo se nad Sandrou Bullock

Není žádným tajemstvím, že si Keanu Reeves málem nezahrál v Matrixu. Několik velkých jmen odmítlo roli Nea. Mezi nimi byl i Will Smith, který si veřejně postěžoval, že se vyhnul multimilionové franšíze. Ale zjevně se také uvažovalo o obsazení ženy do hlavní role. Byla jí slavná herečka Sandra Bullocková.
Will Smith v roli džina

Will Smith v ukázce na remake Aladdina šokoval kritiky a fanoušky

V prosinci minulého roku Disney ukázal první trailer chystaného remaku Aladdina tentokrát v hrané podobě. Jediné, co videoukázka postrádala byl fyzický vzhled herce Willa Smitha v roli ikonického džina dabovaného kdysi Robinem Williamsem. Během předávání letošních cen Grammy Disney odhalil speciální ukázku, v níž se Smith objevil. Média a fanoušci byli záhy šokováni.
Vincent d'Onofrio, Martin Sensmeier, Chris Pratt, Ethan Hawke, Denzel Washington, Manuel Garcia-Rulfo, Byeong-heon Lee

Proč najdeme v každém americkém filmu aspoň jednoho černocha?

Možná jste si toho všimli, ale v každém americkém více či méně úspěšném hollywoodském filmu si zahraje alespoň jeden Afroameričan. Řada lidí se domnívá, že je to na základě nějakého antidiskriminačního zákona, celá věc je ale mnohem složitější, než se na první pohled zdá.
Collateral Beauty - Willa Smithe navštíví samotná Smrt

RECENZE: Collateral Beauty: Druhá šance. Citlivky ji propláčou, cynici protrpí

RECENZE – Potkal jsem Smrt – vypadá jako stará bílá extravagantní ženská s britským přízvukem.… V nejnovějším hollywoodském „feel good“ počinu se sešla současná herecká elita. Jejich mise? Obnovit naši víru v smysl života, smířit nás s nevyhnutelným a vyplavit usazeniny z našich slzných kanálků. Úspěch se dostavil, bohužel s vedlejšími účinky – s obnoveným propojením s všehomírem se vypaří poslední zbytky divákovy víry v lidstvo.
Sebevražedný oddíl

RECENZE: Šílení, barevní a vražední: To je parta ze Sebevražedného oddílu

Recenze - Komiksové světy Marvel a DC mezi sebou válčí už řadu let. Zatímco Marvel pouští do světa jednu pecku za druhou, DC začalo trochu pokulhávat, a proto jim nezbylo nic jiného, než přijít s nějakým trhákem, který by jim vrátil zašlou slávu. Po pokusu Batman v. Superman, který rozdělil svět na dvě části „milujeme a nenávidíme“, přišli s dalším snímkem. Sebevražedný oddíl se už několik měsíců před svojí premiérou stal nejočekávanějším filmem léta a spousta komiksových fanoušků do něj vkládala obrovské naděje. Podařilo se filmu dostát tohoto velkého očekávání?

Aktuálně se děje

před 13 minutami

Aktualizováno před 41 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Vlastimil Válek

Válek zmínil, jak české zdravotnictví těží z členství v EU

Mezi největší přínosy dvacetiletého členství Česka v Evropské unii patří například možnost čerpat zdravotní péči v kterékoliv zemi EU, společné registrace nových léků před vstupem na trh, zapojení do expertních sítí lékařů nebo sdílení expertizy Evropského centra pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) ve veřejném zdraví, konstatovalo ministerstvo zdravotnictví. 

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Jakub Voráček

Voráček pomalu zavírá dveře za svou hráčskou kariérou. Na 99 procent se na led nevrátí

Kariéra bývalého hokejového reprezentanta Jakuba Voráčka, během níž nastoupil k více než tisícovce zápasů v kanadsko-americké NHL, se nezadržitelně blíží ke svému konci. Samotný čtyřiatřicetiletý hokejista totiž v úterním rozhovoru pro CNN Prima News uvedl, že končí svou bohatou kariéru. Záhy ale svá slova mírnil, když pro server sport.cz řekl, že ještě není definitivně rozhodnut o svém konci, ale to, že se už mezi mantinely neobjeví, je podle něj na 99 procent jisté.

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

ČEZ

Gazprom zažaloval v Rusku ČEZ, OMV a slovenský ZSE

Soudní dokumenty v Petrohradu potvrdily, že Kremlem ovládaný energetický gigant Gazprom podal žalobu proti české energetické společnosti ČEZ, rakouské OMV Gas Marketing & Trading a slovenské energetické skupině ZSE.

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Černobylská jaderná elektrárna

Černobyl po 38 letech od výbuchu není mrtvou zónou. Životu se v okolí daří

Výbuch jaderné elektrárny Černobyl je vyjma shození atomových bomb za války dodnes největší jadernou katastrofou, se kterou se kdy lidstvo setkalo. Radioaktivní mrak po výbuchu, k němuž došlo 26. dubna 1986, zahalil celou Zemi a úřady byly nuceny evakuovat nejen nejbližší okolí elektrárny, ale i dvacetitisícové město Pripjať, dnes přezdívané jako město duchů. Nové výzkumy ale odhalují, že do radioaktivní zóny se postupně vrací život.  

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Daň z nemovitosti v roce 2024 vzrostla. Platební údaje už míří k poplatníkům

Finanční správa začala informovat poplatníky o nové výši daně z nemovitosti. Lidé mohou obdržet platební údaje do datové schránky, na email či poštou. Lhůta pro zaplacení daně či její první splátky končí 31. května. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy