Vytvořte si svůj koutek s dostatkem pracovního i úložného prostoru

PR článek (Toto je reklamní sdělení. EuroZprávy.cz nejsou jeho autorem a neovlivňují jeho obsah).

Ať už patří mezi studenty, anebo se doma věnujete práci na počítači, je třeba vytvořit si praktický pracovní koutek. Jeho dominantou by měl být kvalitní PC stůl, který vám poskytne dostatek místa. Nabízí se řada modelů přizpůsobených přesně podle toho, co od stolu očekáváte. Myslet byste měli také na úložný prostor, proto se hodí přidat do místnosti ještě komodu.

PC stoly

PC stolek by měl poskytovat dostatek prostoru pro veškerou elektroniku, a ještě kousek místa navíc pro další práci. Nabízí se různá zpracování podle toho, jak s chcete svůj pracovní prostor rozvrhnout. Je tedy třeba vybírat přesně podle vašich potřeb. Mnohdy je nutné přizpůsobit se velikosti prostoru místnosti, a tak není možnost vybírat velké stoly. Ovšem v nabídce najdete i stolky malých rozměrů, které mají spoustu praktických zásuvek, přihrádek a dalšího, díky kterým na něj vměstnáte vše potřebné.

Výběr stolu

Stůl byste vždy měli přizpůsobit přesně svým potřebám. Jedním z důležitých parametrů je jeho výška. Praktickým řešením jsou polohovatelné stoly, jejichž výšku si snadno nastavíte. Díky tomu vás ani po dlouhém sezení u stolu nebudou bolest záda. Rozměry stolu záleží jen na vás, vždy se však snažte vybírat největší možnou velikost, jelikož dostatek pracovního místa je klíčový.

Stoly jsou vyráběny z rozmanitých materiálů, takže si můžete vybrat přesně podle svého gusta a přizpůsobit tak i design stolu. Tak najdete ten nejlepší kousek, který do pokoje skvěle zapadne, aniž by narušoval jeho estetiku. Stoly z masivu jsou praktické, jelikož vydrží mnoho let. Často je však využívána dýha, která není tak odolná, ovšem snadno se udržuje, takže je praktická. Moderními materiály jsou sklo a kov. Ty sice vypadají dobře, jenže pro běžné používání mohou být značně nepraktické.

Přidejte komodu

Komoda je univerzálním kusem nábytku, do kterého můžete uložit jakékoliv věci. Hodí se tedy i do pokoje či pracovny. Snadno do ní totiž vměstnáte různé vybavení, od elektronického příslušenství až po papíry a jiné nezbytnosti. Praktická komoda vám dovede přidat velké množství úložného prostoru navíc, který se vždycky hodí. Navíc se může stát skvělým designovým prvek vašeho pokoje, jelikož se nabízí různá provedení, a to co se barev, materiálů i tvarů týče.

Důležité parametry

U komody byste se vždy měli nejprve zaměřit na její funkčnost. Dbejte tedy na kvalitu šuplíků a polic. I zde platí, že nejkvalitnějším materiálem je masiv. Častou volbou je však lamino, které poskytne skvělou kvalitu, přičemž jeho cena je příznivější. Navíc můžete vybírat z různých barev, takže snadno najdete styl, který bude ladit s ostatním vybavením pokoje.

Volit můžete specifické dekory jako je třeba dub sonoma, ovšem pro vyladěný vzhled je důležité, aby tento odstín ladil s ostatním nábytkem. Mnohdy proto bývá lepším řešením volit neutrální barvy jakou je bílá a černá.

Nabízí se různá provedení komod – s klasickými dvířky a šuplíky, ovšem může být také prosklená. Pokud však netoužíte po jedinečném kousku, je nejlepší volbou volit klasická provedení, která jsou praktická. Sklo je totiž poměrně náročné na údržbu, a navíc se nejedná o tak odolný materiál. Jestliže nemáte v pokoji dostatek prostoru, volte komodu menších rozměrů, zejména co se šířky týká. Není totiž příjemné, když nábytek zbytečně zavazí.

Vybavování pokoje nábytkem může být oříšek, protože nabídka nábytku je široká. Nemusíte se však bát, že byste si nevybrali. Soustřeďte se tak na parametry důležité pro vaše potřeby, v druhé řadě pak nezapomínejte ani na design. Při nákupu nového nábytku se vám budou hodit slevové kupóny, díky kterým seženete i luxusní kousky za příznivé ceny.

Související

Ilustrační foto

Dovolená se blíží. Kde na ni vzít, když nejsou peníze?

Letní sezóna se blíží a s ní se zvyšuje i touha po odpočinku a dobrodružství. Mnoho lidí si ale dovolenou nemůže kvůli nedostatku financí dovolit. Naštěstí existuje hodně možností, jak si užít volno naplno i s nízkým rozpočtem a jak nemilou situaci vyřešit.
Ilustrační foto

4 podivuhodné evropské stavby, které v průvodcích nenajdete

Turistické brožury a příručky jsou skvělými pomocníky, když jste v novém městě poprvé. Pokud se ale na místo vracíte opakovaně, často Vám již novou inspiraci pro zajímavou procházku nenabídnou. Pojďme se společně podívat na místa neprávem opomíjená.

Více souvisejících

pr článek Bydlení

Aktuálně se děje

před 14 minutami

před 19 minutami

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 2 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

Na poslední rozloučení s Josefem Lauferem dorazili Soukup či Troška

Rodinní příslušníci a přátele se ve čtvrtek před polednem rozloučili s populárním hercem a zpěvákem Josefem Lauferem, který zemřel o uplynulém víkendu. Bylo mu 84 let. Laufer strávil poslední čtyři roky života v kómatu na nemocničním lůžku. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy