sázkové kanceláře/kurzy

Ilustrační fotografie. Komentář

Chudoba i hazard jako problémy současného Česka. Jak to může jít ruku v ruce?

Říkat o Češích, že si nevidí kvůli své chamtivosti na špičku nosu, by bylo asi nošením dříví do lesa. Anebo nepokrytou urážkou. Doslova. Proč se ten člověk hned tak zpočátku textu čílí, řeknete si. No posuďte sami: Zatímco den co den můžeme v přímém přenosu sledovat jistě opravdové srdceryvné příběhy o tom, jak rodiny v Česku nemají na faktury za drahé energie nebo čím nakrmit své nejbližší kvůli inflaci, s o to větším klidem pak vyjde už jen psaným slovem zpráva o tom, že Češi prosázeli na právě finišujícím mistrovství světa ve fotbale už dvě miliardy korun. A to prosím tu dosud nebyly započítány výsledky ze semifinále a finále, které jistě přinesou další nuly ve statistikách navíc. 
sport

Žádné nabídky na ruské soutěže a peníze pro pomoc Ukrajině, uvedly sázkové kanceláře

Celý svět nyní sleduje jako ruská vojska po čtvrtečním vpádu na Ukrajinu míří do hlavního města Kyjeva, kde se očekávají nejtěžší boje, a jak Ukrajinci brání svou zemi. Na základě těchto bezprecedentních událostí přišla řada sankcí vůči Rusku jak v politické, tak ekonomické oblasti, stejně tak jako v té sportovní. Mezinárodní sportovní akce se postupně přesouvají z Ruska jinam a v zákulií se mluví o možném vyloučení ruských sportovců z takovýchto sportovních akcí. Nyní se k celé záležitosti vyjádřily i české sázkové kanceláře, kterým taktéž není situace na Ukrajině lhostejná.
Volby, ilustrační foto

Bookmakeři: Volby vyhraje ANO, do Sněmovny pronikne pět subjektů

Sněmovní volby, které se uskuteční v pátek a sobotu, vyhraje podle bookmakerů hnutí ANO se ziskem 26 až 27 procent. Následují koalice Spolu (23 procent) a Piráti se STAN (19 až 20 procent). ANO by mělo zvítězit v deseti krajích, do Sněmovny se pravděpodobně dostane pět subjektů. Vyplývá to z vyjádření zástupců sázkových kanceláří, které ČTK oslovila.
Soud, ilustrační foto

Zásah ÚOHS v sázkových firmách byl nezákonný

Letošní zásah Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) v kauze vyšetřování údajného kartelu sázkových kanceláří byl podle Krajského soudu v Brně nezákonný, úřad se podle něj mohl stát nástrojem vyřizování účtů při konkurenčním boji. Soud to uvedl v rozsudku ohledně jarního zásahu antimonopolního úřadu v sázkové kanceláři Fortuna, která na něj podala žalobu. Informovala o tom dnes Česká televize (ČT). ÚOHS s verdiktem nesouhlasí a podal kasační stížnost.
Meghan Markleová

Vévodkyně Meghan porodila holčičku? Sázkové kanceláře ruší sázky

Prodlužující se čekání na dalšího potomka britské královské rodiny vyvolává v Británii řadu spekulací. Některá média píší o tom, že manželka prince Harryho Meghan již dítě na svět přivedla, jiná tvrdí, že to bude každým okamžikem. Sázkové kanceláře kvůli nepotvrzeným informacím dokonce přestaly přijímat tipy na to, kdy přesně dítě přijde na svět. Královský palác však oficiálně narození dítěte dosud nepotvrdil.
Dan Ťok, ministr dopravy

Ťok prý vydrží jen do května. Našli jsme možného nástupce

Ministru dopravy nezbývá moc času, podle sázkové kanceláře Chance přijde Dan Ťok o svou funkci nejpozději koncem dubna. Jeho případného nástupce bude Andrej Babiš hledat opět mezi manažery stavebních firem. V ohrožení je i sociálnědemokratický ministr zahraničí Tomáš Petříček.
Prezidentské volby 2018: Jiří Ovčáček

Na co vsadit? Ovčáček si otevře kavárnu, Feri půjde na ježka

Bookmakeři tuzemských sázkových kanceláří opět spojili konec roku s vypsáním kurzů na netradiční sázky. U Fortuny lze vsadit například na to, že senátor a hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek (KDU-ČSL) příští rok uloví v Beskydech medvěda holýma rukama (50:1) nebo že si prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček otevře vlastní kavárnu (50:1). Fotbalová Sparta podle bookmakerů Tipsportu a Chance v roce 2019 velmi pravděpodobně opět vymění trenéra (1,3:1). Na to, že by se bývalý fotbalista Tomáš Řepka stal sportovním ředitelem klubu, je vypsán kurz 1000:1.
Václav Klaus ml.

Budoucím prezidentem bude Václav Klaus ml.? Zemana může vystřídat i Fischer, odhadují sázkaři

Největšími favority na budoucího prezidenta České republiky jsou podle bookmakerů senátor Pavel Fischer (nezávislý) a poslanec Václav Klaus mladší (ODS), oba s kurzem 10:1. Sázkaři zatím nejvíce věří ve zvolení Václava Klause staršího, na jeho výhru jde pětina sázek. Na to, že současný prezident Miloš Zeman bude zastávat svůj úřad i na konci příštího roku, je vypsán kurz 1,2:1. Vyplývá to z vyjádření zástupců sázkových kanceláří, které ČTK oslovila.
StarDance

Kdo vyhraje StarDance? Bookmakeři mají favorita, je zde ale nevyzpytatelná proměnná...

Favority sobotního finále taneční soutěže StarDance jsou herec Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková. Kurzy na jejich vítězství se pohybují od 1,38:1 do 1,52:1. Tomuto páru věří i 60 procent sázkařů. Reálnou šanci na výhru dávají bookmakeři ještě Pavle Tomicové s Markem Dědíkem (2,95:1 - 3,35:1). Vítězství Davida Svobody s Veronikou Lálovou by bylo velkým překvapením (10:1 - 13:1). Vyplývá to z vyjádření zástupců sázkových kanceláří, které dnes ČTK oslovila.
Andrej Babiš, premiér ČR

Bookmakeři otočili: Babiš současnou situaci ustojí, přispěl k tomu Kalousek

Premiér Andrej Babiš (ANO) současnou situaci vyvolanou zprávou o údajném únosu svého syna podle bookmakerů spíše ustojí. Na to, že bude 1. února předsedou vlády s důvěrou, měl dnes ráno vypsán kurz 1,15:1, opačná možnost byla ohodnocena kurzem 4,6:1. Po některých událostech v průběhu dne se však kurzy posunuly na aktuálních (v 15:00) 1,5:1 versus 2,38:1. V úterý odpoledne byl v jednu chvíli kurz na setrvání premiéra ve funkci až 2,5:1. ČTK to dnes sdělil mluvčí sázkové kanceláře Tipsport Jiří Hadrava. Ostatní sázkové společnosti s výjimkou dceřiné firmy Chance podobné kurzy nevypsaly.
Andrej Babiš, premiér ČR

Bookmakeři "odstřelili" Babiše: Údajný únos syna ho bude stát premiérské křeslo

Kvůli údajnému únosu svého syna podle bookmakerů přijde premiér Andrej Babiš (ANO) o svůj post. Na to, že Babiš nebude 1. února předsedou vlády s důvěrou Sněmovny, je aktuálně vypsán kurz 1,5:1, opačná možnost je ohodnocena kurzem 2,38:1. ČTK to dnes sdělil mluvčí sázkové kanceláře Tipsport Jiří Hadrava. Ostatní sázkové společnosti s výjimkou dceřiné firmy Chance podobné kurzy nevypsaly.
Zoo Bratislava, Medvěd hnědý

Ulehne k zimnímu spánku? Na osud medvěda ze Zlínska si můžete vsadit

Medvěd, který se od září potuluje ve Zlínském kraji a trhá ovce, podle bookmakerů s největší pravděpodobností ulehne k zimnímu spánku (3:1). Druhou nejpravděpodobnější variantou je odchyt do pasti (5:1), uspání narkotizační střelou má kurz 6:1. ČTK to dnes sdělil mluvčí sázkové společnosti Fortuna Petr Šrain. Variantu, že by byl medvěd odstřelen, podle něj bookmakeři vůbec nepřipouštějí. Ostatní sázkové kanceláře na tuto událost kurzy nevypsaly.
Adriana Krnáčová

Primátor Prahy? Bookmakeři mají o vítězi jasno, chodí i sázky na Krnáčovou

Pražským primátorem se podle bookmakerů stane kandidát Pirátů Zdeněk Hřib. Kurz na jeho zvolení je 1,2:1. Šanci má také Jiří Pospíšil (TOP 09) s kurzem 5:1, Jan Čižinský (Praha Sobě) má kurz 8:1. Hřibovi věří také většina sázkařů. Kurzy na nového předsedu Senátu jsou vyrovnané. Největším favoritem je Jaroslav Kubera z ODS s kurzem 3:1. V těsném závěsu následují Jiří Růžička (za TOP 09 a STAN, 3,5:1), Petr Holeček (STAN, 4,5:1) a Zbyněk Linhart (STAN, 4,5:1). Vyplývá to z odpovědí zástupců sázkových kanceláří, které dnes ČTK oslovila.
Senát ČR, ilustrační foto

Senátní volby nelákají ani sázkaře, bookmakeři mají těchto pět favoritů

Praha - Senátní volby sázkaře zatím příliš nelákají, sázkové kanceláře v Česku přijaly dohromady sázky přes milion korun. Do voleb však zbývá ještě přes tři týdny a postupem času bude objem sázek růst. Uvedli to zástupci sázkových kanceláří, které dnes ČTK oslovila. Největší zájem je zatím o neúspěšné kandidáty z lednových prezidentských voleb. Největšími favority jsou podle bookmakerů senátoři Jiří Čunek (KDU-ČSL) a Jaroslav Kubera (ODS), diplomat Pavel Fischer (za NK), bývalý předseda Akademie věd ČR Jiří Drahoš (za STAN) a rektor Masarykovy univerzity v Brně Mikuláš Bek (za STAN), kteří mají na vítězství kurzy nižší než 1,1:1.
CZK

Češi prosázejí desítky miliard. Jak vypadá typický pobočkový klient?

Praha - Podíl kurzových sázek uzavřených na pobočkách devět let nepřetržitě klesá, sázkové společnosti však počet poboček v posledních letech prakticky nesnižují. Jejich role je nezastupitelná při registraci klientů, navíc slouží jako prodejní místo pro některé další produkty, jako například stírací losy. Vyplývá to z odpovědí zástupců sázkových kanceláří, které ČTK oslovila. Podíl sázek uzavřených v kamenných pobočkách loni meziročně klesl o 3,3 procentního bodu na devět procent. V roce 2009, na jehož začátku bylo povoleno sázení na internetu, to byly tři pětiny.

Aktuálně se děje

před 28 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 4 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy