Streamovací služba Disney+ v Česku startuje 14. června

Streamovací služba Disney+ bude dostupná pro české uživatele od 14. června. Cena měsíčního předplatného bude 199 Kč, za rok pak uživatelé zaplatí 1990 Kč. Předplatitelé budou mít mimo jiné přístup k exkluzivnímu obsahu z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a Star. Firma to dnes oznámila v tiskové zprávě.

Letos se již na českém trhu objevila platforma HBO Max, která nahradila předchozí HBO Go. Streamovací služby si v Česku předplácí 1,5 až dva miliony lidí. Nejoblíbenější jsou platformy Netflixu a HBO.

Předplatitelé Disney+ se mohou těšit na seriály jako Boba Fett: Zákon podsvětí, Mandalorian či Moon Knight. K vidění bude rovněž film Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, nominovaný na Oscara, nebo další nominant Luca. V nabídce se objeví i oscarové filmy Encanto a Cruella.

Disney+ nabídne vysokou kvalitu obrazu a možnost streamovat až na čtyřech zařízeních najednou, neomezené stahování až na deseti zařízeních, podporu IMAX Enhanced u vybraných titulů nebo možnost nastavení až sedmi různých profilů, včetně možnosti nastavit dětský profil.

Související

Papež František

Vatikán se snaží jít s dobou. Papež v dokumentu hovoří o migraci, sexu i potratech

Sexuální identita, feminismus, potraty, migrace či zneužívání mladistvých církevními činiteli jsou témata, o nichž papež František hovoří s desítkou mladých lidí z různých částí světa v dokumentu nazvaném Amén. Francisco responde (Amen. František odpovídá). Skoro hodinu a půl dlouhý snímek lze od středy zhlédnout na streamovací platformě Disney+, informoval o tom server Vatican News.
Logo nové streamovací služby Disney+

Disney předstihl v počtu předplatitelů streamovacích služeb Netflix

Mediální a filmová společnost Walt Disney předstihla v počtu předplatitelů streamovacích služeb internetovou televizi Netflix. S odvoláním na údaje obou amerických podniků o tom informovala agentura Reuters. Disney ve středu oznámila, že začátkem července měla u svých streamovacích služeb 221,1 milionu předplatitelů. Netflix už dříve uvedl, že měl na konci června 220,7 milionu předplatitelů.

Více souvisejících

Disney+

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

Mrazivé počasí na ústupu. Pod nulou bude v noci ještě dvakrát

Česko má před sebou poslední dvě mrazivé noci, avizují meteorologové. Hydrometeorologický ústav ve čtvrtek vydal výstrahu, která prodlužuje varování před mrazem ve vegetačním období do soboty v jihozápadní polovině Čech.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy