EuroZprávy.cz hledají nové redaktory

Do redaktorského týmu serveru EuroZprávy.cz hledáme redaktora. Měl by chtít vědět o všem, co se stane, umět pracovat s textem a informacemi, vymyslet a zpracovat poutavé a zajímavé téma.

Požadujeme:

- Celkový přehled o domácí a zahraniční politice, událostech, aktuálních i nedávných kauzách, kultuře, sportu atd. (dle zaměření)- Nadšení a zájem o reportáže, rozhovory, redakční porady- Vlastní návrhy témat, jejich zpracovávání, vše v online tempu, protože události se dějí každou minutou- Schopnost analyzovat a zpracovávat informace, samostatně přemýšlet i pracovat v týmu- Samostatnost, flexibilitu, smysl pro detail, aktivní přístup- Vynikající znalost českého jazyka a stylistiky- Komunikativní znalost anglického jazyka, další jazyky výhodou.

Nabízíme:

- Možnost seberealizace v přátelském prostředí v povolání, které nemá konkurenci- Stabilitu silné a rostoucí české společnosti, zázemí silného redakčního týmu- Dynamickou a tvořivou práci na HPP či externí spolupráci, vhodnou jak pro studenty, absolventy, OZP, tak i pro zkušené žurnalisty- Pracovní úvazek za příjemné a motivační finanční ohodnocení- Moderní techniku, firemní automobil, lístky do kin, divadel, kafeterie a další benefity

Staňte se součástí redakčního týmu, jehož ambicí je určovat směr zpravodajství v českém mediálním prostředí. Můžete být přitom. V případě zájmu posílejte životopis a průvodní dopis na: info@incorp.media.

Společnost INCORP a.s. je mediálním domem, který na české scéně působí několik let bez vlivu politiky či podnikatelské sféry na tvorbu obsahu. Vydavatelství se v posledních letech vyprofilovalo do multi-platformního poskytovatele obsahu.

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

ČEZ

Gazprom zažaloval v Rusku ČEZ, OMV a slovenský ZSE

Soudní dokumenty v Petrohradu potvrdily, že Kremlem ovládaný energetický gigant Gazprom podal žalobu proti české energetické společnosti ČEZ, rakouské OMV Gas Marketing & Trading a slovenské energetické skupině ZSE.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Černobylská jaderná elektrárna

Černobyl po 38 letech od výbuchu není mrtvou zónou. Životu se v okolí daří

Výbuch jaderné elektrárny Černobyl je vyjma shození atomových bomb za války dodnes největší jadernou katastrofou, se kterou se kdy lidstvo setkalo. Radioaktivní mrak po výbuchu, k němuž došlo 26. dubna 1986, zahalil celou Zemi a úřady byly nuceny evakuovat nejen nejbližší okolí elektrárny, ale i dvacetitisícové město Pripjať, dnes přezdívané jako město duchů. Nové výzkumy ale odhalují, že do radioaktivní zóny se postupně vrací život.  

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy