Colours of Ostrava žije i letos. Jako Nefestival

Hudba, festivalová atmosféra a setkání s fanoušky v červenci v Dolních Vítkovicích by přece jen chyběly,a proto se přece jen bude konat NeFestival Colours of Ostrava a jistě i s řadou překvapení tak, jak se od jednoho z největších festivalů dá očekávat. Navíc ve dnech, kdy se měl původní festival konat: 15. až 17. července 2020.

Je jistě známo, že vzhledem k současné pandemické situaci již spousta festivalů oznámila přesun na rok 2021, přesto se najdou takové, které změnily strategii a rok 2020 nevzdávají jen tak lehce.

Příkladem jistě je Zlata Holušová, její tým a festival Colours of Ostrava. A tak již není tajemstvím, že ve dnech od 15. do 18. července 2020 v  Dolních Vítkovicích pod vysokou pecí VP1 se koná NeFestival Colours of Ostrava! Naživo tak vystoupí Cirk La Putyka, Tata Bojs, Dubioza Kolektiv, Kapitán Demo, N.O.H.A.. Nebude chybět ani tradiční Meltingpot a hlavně správná festivalová atmosféra, ač je limitovaná kapacita 1 000 návštěvníků.

Organizátoří si vzali za své, že sice nemohou uspořádat festival Colours of Ostrava tak, jak je znám. Ale proč ho NeUdělat tak, jak ho NeZnáme? A tak vás letos zvou na NeFestival!

Půjde o jakousi oslavu toho, že se můžeme opět scházet, že si můžeme užívat živé muziky, divadla, debat, že si můžeme společně dát pivo či cokoliv jiného, že můžeme společně mluvit o věcech důležitých nebo prostě klábosit o tom, co život dal a vzal.

Tedy NeProgram:

Středa, 15. července, 18.00:

CIRK LA PUTYKA & TATA BOJS feat. Losers Cirque Company, Marek Číhal a hosté (+ live stream)

Čtvrtek, 16. července, 18.00:

DUBIOZA KOLEKTIV (Bosna a Hercegovina), warm-up: Dr. Zeppelin

Pátek, 17. července, 18.00:

N.O.H.A. (CZ/USA), TRAD.ATTACK! (Estonsko), KAPITÁN DEMO

Sobota, 18. července, 13.00:

MELTINGPOT na NeFestivalu:13.30 - 15.00 Jóga & sitár - Lucie Formanová a Filip Bajger

15.15 – 16.15 Divadlo pod Palmovkou: 1000 věcí, co mě serou aneb tvoje bába je komedie

17.00 – 18.30 Gala debata Úhel pohledu: Tomáš Šebek – chirurg, Tomáš Sedláček – ekonom, Anna Hogenová – filozofka, Martin Jan Stránský – neurolog, Martina Viktorie Kopecká – farářka

18.45 – 20.15 PechaKucha Night Ostrava

20.30 – ... Malalata - afterparty

Související

Jaroslav Dušek Glosa

Události Petra Nutila: Jaroslav „Rakovina“ Dušek, podvody Penamu a Barbenheimer

Internet je podivuhodné místo. Lidé si od něj slibovali apriori snadno dostupné veškeré vědění lidstva a rychlou výměnu informací, ukázalo se však, že je to jen zatím nejefektivnější platforma, kde lze zabíjet čas, či hádat se a bojovat o virtuální fusekli. Stal se místem, jež nejen kvůli algoritmům, ale hlavně lidské povaze nade vše miluje konflikt, lži, polopravdy a stupidní obsah. Uplynulý týden je toho zářným příkladem. 
Hudební festival Colours of Ostrava

Program prvního dne Colours of Ostrava vyvrcholil koncertem Twenty One Pilots

Program prvního dne festivalu Colours of Ostrava dnes vyvrcholil dva roky očekávaným koncertem americké kapely Twenty One Pilots. Sledovalo jej na 40.000 návštěvníků. Jde ale jen o odhad, pořadatelé už několik let přesná čísla návštěvnosti neuvádějí. Festival v Dolních Vítkovicích do soboty nabídne vystoupení umělců z 32 zemí světa. V dalších dnech se představí i kapela The Killers, zpěvačka LP či producent a DJ Martin Garrix.

Více souvisejících

Colours of Ostrava festivaly kultura

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

Mrazivé počasí na ústupu. Pod nulou bude v noci ještě dvakrát

Česko má před sebou poslední dvě mrazivé noci, avizují meteorologové. Hydrometeorologický ústav ve čtvrtek vydal výstrahu, která prodlužuje varování před mrazem ve vegetačním období do soboty v jihozápadní polovině Čech.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy