StarDance opustila zpěvačka Tonya Graves

I dnes patřil sobotní večer desáté řadě populární taneční soutěže StarDance 2019. Zároveň se jednalo o druhý vyřazovací večer, který opět opustil jeden z tanečních párů.

Moderátoři v úvodu přenosu opět uvítali všechny taneční páry ve složení biatlonistka Gabriela Koukalová a Martin Prágr, youtuber Karel Kovář (Kovy) a Veronika Lišková, spisovatelka Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský, herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová, zpěvák Ondřej Ládek alias Xindl X a Markéta Dostálová, herečka Veronika Kubařová a Dominik Vodička, rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková, herečka a zpěvačka Tonya Graves a Michal Bureš, herec a režisér Miroslav Hanuš a Adriana Mašková.

V porotě opět zasedli taneční trenér a choreograf Jan Tománek, bývalý tanečník a bavič Richard Genzer, tanečnice a trenérka Tatiana Drexler, a porotce Zdeněk Chlopčík.

Jako první zatančili rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková. Jejich samba v amazonských rytmech. Porota jejich výkon ocenila jako nadprůměrný a udělila páru 30 bodů.

Spisovatelka Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský zatančili quickstep, který se ale podle poroty příliš nepovedl. Obdrželi za něj 26 bodů.

Paso doble, které předvedli Miroslav Hanuš a Adriana Mašková, ocenila porota z hlediska hereckého. Po taneční stránce dopadl pár o něco hůře a odnesl si 26 bodů.

Gabriela Koukalová a Martin Prágr zatančili svůdnou sambu, které ale podle poroty chyběla energie. Přesto obdrželi 27 bodů.

Ondřej Ládek alias Xindl X a Markéta Dostálová nastoupili s paso doble. Xindl X přitom dnešní den trávil v nemocnici kvůli bolestem zad, o to měl večerní tancování těžší. Porota páru udělila 24 bodů s tím, že zpěvák se hýbe prakticky pořád stejně.

Dalším tanečním párem byl Karel Kovář (Kovy) a Veronika Lišková. Oproti minulým večerům porota jejich sambu tentokrát ohodnotila jako slabší a ocenila jej 23 body.

Veronika Kubařová a Dominik Vodička zatančili svižný quickstep, který porotu zaujal. Obdrželi za něj krásných 35 bodů.

Paso doble páru ve složení Tonya Graves a Michal Bureš bylo podle poroty dnes večer zřejmě nejlepší, přesto kvůli chybám zejména ve strnulosti porotci udělili pouze 22 bodů.

Poslední taneční pár večera, Matouš Ruml a Natálie Otáhalová, doplatil především na nedostatečnou fyzičku herce. Přesto obdržel 31 bodů.

Po napínavém hlasování nakonec soutěž dnes večer opustili Tonya Graves a Michal Bureš.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

Mrazivé počasí na ústupu. Pod nulou bude v noci ještě dvakrát

Česko má před sebou poslední dvě mrazivé noci, avizují meteorologové. Hydrometeorologický ústav ve čtvrtek vydal výstrahu, která prodlužuje varování před mrazem ve vegetačním období do soboty v jihozápadní polovině Čech.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy