Hvězdného útočníka Barcelony odvezli do nemocnice. Kvůli problémům s dýcháním

Problémy fotbalové Barcelony nekončí. Nejenže se jim stále nedaří výsledkově a to ani poté, co na lavičce skončil nizozemský stratég Ronald Koeman, neboť v sobotu v rámci 12. kola španělské La Ligy doma Katalánci pouze remizovali 1:1 s Alavésem, ale navíc přišla i o jednu ze svých největších hvězd, útočníka Sergia Agüera. Tento třiatřicetiletý Argentinec totiž musel ve 41. minutě sobotního zápasu předčasně ze hřiště poté, co si stěžoval na problémy s dechem.

Krátce před prvním poločasem musel být Sergio Agüero předčasně vystřídán poté, co si přímo na hrací ploše stěžoval na potíže s dýcháním, které dával najevo tím, že ukazoval na krk a na horní část hrudníku. Kluboví lékaři ho sice šetřili na trávníku a sám fotbalista pak odešel ze hřiště po svých, ale o přestávce musel být i tak nakonec odvbvezen do nemocnice.

"Ptal jsem se ho, co se děje, a říkal, že se mu motá hlava. Slyšel jsem, že ho pak odvezli do nemocnice. To je vše, co vím," nechal se k Sergiu Agüerovi slyšet po zápase dočasný kouč Barcelony Sargi Barjuán, který dosud vedl barcelonskou rezervu.

Na svém twitterovém účtu už Agüerovi brzké uzdravení popřál i klub Manchesteru City, za který Argentinec před svým odchodem do Barcelony nastupoval. Mimochodem, v tomto bleděmodrém klubu strávil dlouhýchdeset let, během kterých nastřílel hned 260 gólů.

Související

FC Barcelona

Mistr světa i Evropy Piqué oznámil konec kariéry. Naposledy se představí o víkendu

Že fotbalová Barcelona zažívá v současnosti přestavbu mužstva pod trenérem Xavim, to už vnímají fanoušci nějakou dobu, minimálně od momentu, kdy katalánský velkoklub opustil Lionel Messi. Nyní se schyluje k dalšímu konci další barcelonské stálice. Na svém twitterovém účtu totiž ve čtvrtek oznámil onec své hráčské kariéry španělský obránce Gerard Piqué. Ten se tak fanouškům naposledy představí tuto sobotu v ligovém zápase proti Almeríi.
FC Barcelona

Nad novými posilami Barcelony visí otazník. Španělská liga je odmítla registrovat

Téměř týden před začátkem nové sezóny španělské nejvyšší fotbalové La Ligy nemá katalánský velkoklub FC Barcelona jisté to, že bude moct od jejího začátku nasadit své nové posily včetně té největší v podobě Roberta Lewandowského. Naskytl se totiž nečekaný problém a to ten, žee vedení španělské soutěže odmítlo Barceloně registrovat tyto nové posily. To z důvodu, že klub stále nesplňuje požadavky stanové La Ligou spočívající v tom, že platy klubu nesmí přesahovat 70 % celkových výdělků.

Více souvisejících

španělská Primera División (fotbal) Sergio Agüero (fotbalista) FC Barcelona Fotbal

Aktuálně se děje

před 25 minutami

před 51 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 5 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Letní počasí bude pořádně žhavé. Mohou padat teplotní rekordy, naznačují modely

Česko v druhé polovině dubna zaskočil návrat zimního počasí, kdy teploty klesaly pod nulu a na horách spadly desítky centimetrů sněhu. V dlouhodobých meteorologických modelech se ale nic nemění. Letošní léto má podle nich být pořádně žhavé.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy