Streamovací služba SkyShowtime vstupuje do Česka, spolu s očekávanou aplikací na Samsung TV

V Česku dnes začala fungovat streamovací služba SkyShowtime, což je společný podnik společností Comcast a Paramount Global. Vedle titulů Paramountu nabídne i produkci Universal Pictures nebo DreamWorks Animation. Firma to dnes uvedla v tiskové zprávě. Služba bude konkurovat Netflixu, HBO Max nebo domácím službám Voyo a Prima+.

SkyShowtime dnes začala nabízet služby také v Albánii, Maďarsku, Kosovu, Severní Makedonii, Polsku, Rumunsku a na Slovensku.

Cena služby je 179 korun měsíčně. Po omezenou dobu ji SkyShowtime snížila na 89 korun, které bude poskytovatel zákazníkům garantovat i po skončení promo akce. Cena Netflixu začíná na 199 Kč měsíčně, stejně jako u HBO Max, Prima+ vyjde bez reklam na 149 Kč, Voyo na 159 Kč.

Od spuštění služby budou mít Češi k dispozici tituly Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman a Top Gun: Maverick a asi dvě desítky seriálů. Filmové i seriálové novinky mají postupně přibývat.

Služba je k dispozici přímo prostřednictvím webových stránek www.skyshowtime.com a aplikace SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, Android nebo Android TV, Google Chromecast, LG TV nebo na vybraných televizorech Samsung.

Nová velká evropská streamovací služba SkyShowtime působí na více než 20 trzích zahrnujících 90 milionů domácností. SkyShowtime nabízí produkci Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios a Peacock. Chce nabízet i vlastní tvorbu a lokální tituly.

SkyShowtime

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Aktualizováno před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

Kreml: Svět je na pokraji konfliktu mezi největšími jadernými velmocemi světa, může skončit katastrofou

Rusko v pondělí prohlásilo, že vojenská podpora Ukrajiny ze strany USA, Británie a Francie posunula svět na pokraj přímého konfliktu mezi největšími jadernými velmocemi světa, který by mohl skončit katastrofou.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy