Tanec

Související články:

StarDance

Pohádka ve StarDance skončila pro Xindla X

Čtvrtý večer letošní jubilejní desáté řady StarDance byl věnovaný pohádkám, už od počátku ale bylo jasné, že pro jeden ze zbývajících osmi párů nebude mít šťastný konec. Končí písničkář Ondřej Ládek alias Xindl X.
StarDance

StarDance opustila zpěvačka Tonya Graves

I dnes patřil sobotní večer desáté řadě populární taneční soutěže StarDance 2019. Zároveň se jednalo o druhý vyřazovací večer, který opět opustil jeden z tanečních párů.
Ilustrační foto

Desátá řada StarDance bude výjimečná. Na co se mohou diváci těšit?

Desátá řada taneční soutěže StarDance, kterou bude Česká televize vysílat od 12. října, připomene všechny minulé ročníky s bývalými taneční páry a oslaví 30 let od sametové revoluce. Nově bude všemi díly provázet detektivní příběh, tradiční pak budou tematické večery, přičemž hned druhý večer bude věnovaný Karlu Gottovi.
Labutí jezero (Národní divadlo Brno)

Baletní nádhera v Brně: Labutí jezero je velký umělecký počin Janáčkova divadla

RECENZE - Labutí jezero je jedním z nejhranějších děl baletní historie. Od premiéry nádherného díla Petra Iljiče Čajkovského uplynulo už 142 let. Ale až z inscenace z roku 1895 pochází ona slavná choreografie Mariuse Petipy a Lva Ivanova, která se v tomto baletním díle opakuje s drobnými režijními a choreografickými úpravami téměř všude na světě. Brněnská obnovená premiéra je uvedena ke 100. výročí prvního provedení v NdB 19. února 2019.
Finálová trojka StarDance

Devátou řadu StarDance vyhrál Jiří Dvořák. Tomicová skončila druhá

Vítězem deváté řady populární taneční soutěže StarDance se stali Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková. Druhou příčku obsadili Pavla Tomicová a Marek Dědík a na třetím místě se umístili David Svoboda a Veronika Lálová. Celý večer doprovázely nejen krásné tance a řada emocí, ale i jedno překvapení z pera Marka Ebena.
StarDance

StarDance před branami finále opustila Arichteva

Devátá řada taneční soutěže StarDance se blíží ke svému konci. Před branami finále skončili Veronika Arichteva a Michal Necpál, kteří se do finále neprobojovali. To se bude konat už příští sobotu.
StarDance

Ve StarDance vypadla Písařovicová, Tomicová při tanci spadla

Osmý večer populární soutěže StarDance přinesl několik zvratů a změn. Vůbec poprvé během této série páry tančily nikoliv jeden, ale hned dva tance. Nebývá také zvykem, aby při tanci soutěžící spadli, i to se dnes povedlo. Vyplnila se také předtucha bookmakerů a soutěž dnes opustila moderátorka Daniela Písařovicová a Michal Mládek.
StarDance

Ze StarDance vyhodili Mišíka s Krakowkovou, favorité soutěže propadli

Dalším sobotním večerem pokračovala divácky oblíbená taneční soutěž StarDance. Páry v ní opět předvedly dva tance, kterými byly slowfox a paso doble. Adam Mišík a Kateřina Krakowková ale dnešní večer podle diváků nezvládli a vypadli. Moc dobře si ale nevedli ani favorité soutěže.
Devátá řada StarDance

Velké překvapení ve StarDance. Skončila Šinkorová a Padevět

Třetí večer deváté řady StarDance se nesl v netradičním duchu. Tance i oděvy soutěžících byly sladěny do období první republiky, při výročí 100 let od založení Československa, které si Češi připomenou už v neděli. Oslavy se ale u Daniely Šinkorově a Michala Padevěta zřejmě ponesou ve smutečním duchu, tento pár totiž dnes večer překvapivě vypadl.
Devátý ročník StarDance

Ve StarDance skončila Monika Bagárová

Druhým přímým přenosem pokračovala v sobotu večer devátá řada taneční show StarDance. Páry dnes měly přednést valčík a sambu, která se jednomu z párů stala osudná. Monika Bagárová a Robin Ondráček po dnešním večeru skončili.
Devátý ročník StarDance odstartoval

Devátá řada StarDance začala. Jaké jsou největší změny a kdo je favoritem?

Úderem osmé hodiny odstartovala soutěž StarDance, která se ve svém devátém ročníku připojí k letošním oslavám stého výročí státu speciálním prvorepublikovým večerem. Zároveň divákům představí několik novinek. Jednou z nich bude večer Cesta kolem světa, ve kterém účinkující zatančí na tureckou, japonskou či indickou hudbu. Premiéru v soutěži bude mít také polka. Jako nový hudební orchestr se během jednoho dílu uvede kapela Skety. V porotě nově usedne tanečník Václav Kuneš. Soutěž na poslední chvíli musel kvůli zranění opustit Václav Kopta.

Aktuálně se děje

před 17 minutami

před 45 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 4 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Změny počasí tvrdě dopadají na celou planetu. Jeden region ale trpí víc než jiné

Asie byla v roce 2023 regionem s největším počtem katastrof způsobených klimatickými a povětrnostními jevy na světě, uvedla Světová meteorologická organizace (WMO) s tím, že hlavní příčinou úmrtí a majetkových škod byly záplavy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy