Ze StarDance vyhodili Mišíka s Krakowkovou, favorité soutěže propadli

Dalším sobotním večerem pokračovala divácky oblíbená taneční soutěž StarDance. Páry v ní opět předvedly dva tance, kterými byly slowfox a paso doble. Adam Mišík a Kateřina Krakowková ale dnešní večer podle diváků nezvládli a vypadli. Moc dobře si ale nevedli ani favorité soutěže.

Jako první zatančili slowfox Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková. Porota ocenila jejich pojetí i projevené emoce a emoce a páru udělila 29 bodů.

Adam Mišík a Kateřina Krakowková přišli na parket jako druzí a paso doble jim očividně nesedlo. Zklamaná porota udělila páru 25 bodů a neopomněla Mišíka upozornit na řadu chyb.

To ostatně "ocenili" i diváci, kteří tento taneční pár dnes poslali domů. Mišík s Krakowkovou si tak zatancují příště až v posledním díle, kde se opět sejdou všechny páry.

Třetím párem v pořadí byla Veronika Arichteva a Michal Necpál. Jak už bývá zvykem, Arichteva si za svůj výkon neodnesla nejvyšší ohodnocení. Porota upozornila především na slabou práci nohou a pár ocenila 27 body.

Richard Genzer a Jana Zelenková, kteří tančili jako čtvrtí, dopadli o něco lépe. Podle poroty se bývalý tanečník zlepšuje a za dnešní výkon si odnesl 30 bodů.

Překvapením večera byli David Svoboda a Veronika Lálová. Jejich slowfox porotu uchvátil a páru vynesl nejvyšší dnešní skóre, plných 37 bodů.

Naopak zklamáním večera byl hned následující pár, Marek Dědík s Pavlou Tomicovou. Jejich výkon se tentokrát neobešel bez větších chyb a odnesli si za něj pouze 25 bodů.

Dalším zklamáním byl i Dalibor Gondík a Alice Stodůlková. Podle poroty dnes místy vypadali směšně a odnesli si smutných 24 bodů. 

Daniela Písařovicová a Michal Mládek, kteří tančili jako poslední, také příliš neuspěli. Porota je sice ocenila za zlepšení, přesto jim udělila pouze 26 bodů.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Netanjahu: Pokud se neubráníme sami, nikdo nás neubrání. Zvládneme to i sami

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu odmítl tlak mezinárodního společenství, které požaduje pozastavení válečného tažení v Pásmu Gazy. Podle agentur AP a DPA zdůraznil, že Izrael má schopnost bránit se sám, pokud bude potřeba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy