StarDance opustila spisovatelka Třeštíková

I dnešní sobotní večer patřil populární taneční soutěži StarDance. Představilo se v něm sedm párů, z nichž jeden na konci přímého přenosu soutěže definitivně opustil.

Moderátoři v úvodu uvítali všechny taneční páry ve složení biatlonistka Gabriela Koukalová a Martin Prágr, youtuber Karel Kovář (Kovy) a Veronika Lišková, spisovatelka Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský, herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová, herečka Veronika Kubařová a Dominik Vodička, rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková, herečka a zpěvačka Tonya Graves a Michal Bureš, herec a režisér Miroslav Hanuš a Adriana Mašková.

V porotě opět zasedli taneční trenér a choreograf Jan Tománek, bývalý tanečník a bavič Richard Genzer, tanečnice a trenérka Tatiana Drexler, a porotce Zdeněk Chlopčík.

Jako první tančili herečka Veronika Kubařová a Dominik Vodička. Porota ocenila její optimismus a fanoušky a za jive, který nebyl bez chyb, jí udělila 31 bodů.

Youtuber Karel Kovář a Veronika Lišková zatančili quickstep, který porota pochválila a s přihlédnutím k tomu, že Kovy není profesionální tanečník, ocenila krásnými 34 body.

Vynikající výkon předvedli herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. Od poroty sklidili nejen uznání, ale i třikrát 10 bodů. V celkovém součtu si odnesli 38 bodů.

Gabriela Koukalová a Martin Prágr obdrželi mírnou kritiku za držení těla, jejich výkon se ale jinak porotě líbil bez větších výhrad. Obdrželi za něj 32 bodů.

Dalším tanečním párem byli Miroslav Hanuš a Adriana Mašková. Porota ocenila především sólo výkon herce a udělila jim 34 bodů.

Rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková obdrželi dávku kritiky kvůli krokům. Jejich výkon dnes večer nepatřil k nejlepším a obdrželi za něj pouze 28 bodů.

Spisovatelka Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský byli nejhorším párem večera. Porota nešetřila kritikou za jejich taneční styl a udělila jim pouhých 26 bodů.

Soutěž nakonec nepřekvapivě opustil pár, který dostal od poroty nejméně bodů. Se StarDance se rozloučili Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

před 3 hodinami

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

Izraelská armáda

Izraelská armáda zahájila evakuaci Rafahu

Izraelská armáda v pondělí vyzvala obyvatele ve východní části města Rafah ležícího na jihu Pásma Gazy, aby se dočasně přesunuli do "humanitární oblasti". Informuje o tom deník Times of Israel.

před 10 hodinami

Miroslav Imrich

Zemřel Miroslav Imrich, zpěvák skupin Tango a Abraxas

Českou hudební scénu zasáhla v neděli smutná zpráva. Ve věku 71 let zemřel zpěvák Miroslav Imrich, který se proslavil působením v kapelách Tango a Abraxas. Podle dostupných informací nepřežil srážku s vlakem. 

před 10 hodinami

před 12 hodinami

Výhled počasí na příští víkend: Bude panovat typické jaro

Česko má za sebou první víkend, přičemž i ten příští má přinést velmi podobné počasí. Vyplývá to z týdenní předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Maxima se v sobotu a neděli budou držet kolem dvacítky. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy