Ve StarDance vypadla Písařovicová, Tomicová při tanci spadla

Osmý večer populární soutěže StarDance přinesl několik zvratů a změn. Vůbec poprvé během této série páry tančily nikoliv jeden, ale hned dva tance. Nebývá také zvykem, aby při tanci soutěžící spadli, i to se dnes povedlo. Vyplnila se také předtucha bookmakerů a soutěž dnes opustila moderátorka Daniela Písařovicová a Michal Mládek.

Jako první na tanečním parketu zazářili Jiří Dvořák a Nora Návorková. Jejich paso doble porota ocenila 33 body a aniž by to tušili, v prvním kole byli nejlepší.

Na parket následně nastoupila Veronika Arichteva s partnerem Michalem Necpálem. Quickstep, který předvedli, patřil podle poroty k podprůměrným a vynesl jim 29 bodů.

Třetí se na parketu objevil David Svoboda s Veronikou Lálovou. Pro porotce byl jejich tanec, rumba, zklamáním a zmínili zejména "katastrofický" základní krok. Pár ohodnotili 28 body.

Jen o něco málo lepší byla moderátorka Daniela Písařovicová a Michal Mládek. Porota ocenila, že každý z jejich soupeřů má díky svému povolání alespoň nějaký kontakt s pohybem, zatímco pro moderátorku jde o první zkušenost. Díky tomu si vysloužila 29 bodů.

Posledním párem v prvním kole byla Pavla Tomicová s tanečníkem Markem Dědíkem. Hned na začátku ale Tomicová upadla a po celý zbytek jejich quickstepu byla cítit ze strany herečky velká nejistota. Díky tomu si odnesla pouze 25 bodů a v prvním kole tak skončila jako nejhorší.

Ve druhém kole se pořadí otočilo. Dvořák a Návorková si svým quickstepem na píseň Fairytale, se kterou Alexander Rybak vyhrál v roce 2009 soutěž Eurovize, získali porotu a obdrželi krásných 37 bodů.

Arichteva s Necpálem převedli nadprůměrné paso doble, za který si od poroty vyslechli pořádnou kritiku. Podle porotců byl tanec plný falše, vztah který měl naznačit nebyl uvěřitelný, a proto si pár odnesl 33 bodů.

Svoboda s Lálovou se ve druhém kole také příliš nevytáhli. V tanečním provedení jejich valčíku našla porota mnoho chyb a pár ocenila rovněž 33 body.

Písařovicová s Mládkem následne předvedli quickstep, který podle porotců nebyl vůbec špatný, našli chyby pouze v postavení. Tanec jim ale vynesl jen 30 bodů.

Posledním tancem bylo paso doble Tomicové a Dědíka. To, co v prvním kole ztratili, ve druhém dokázali dohnat. Porota byla z provedení nadšená a ohodnotila je nejlepším počtem bodů, který ten večer padnul, a sice 39.

Diváci následně rozhodli a domů poslali moderátorku Danielu Písařovicovou a Michala Mládka. Tento pár se tak divákům opět ukáže až ve finálovém večeru, kde si zatančí všichni soutěžící deváté řady.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Netanjahu: Pokud se neubráníme sami, nikdo nás neubrání. Zvládneme to i sami

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu odmítl tlak mezinárodního společenství, které požaduje pozastavení válečného tažení v Pásmu Gazy. Podle agentur AP a DPA zdůraznil, že Izrael má schopnost bránit se sám, pokud bude potřeba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy