StarDance v předvečer 17. listopadu opouští herec Miroslav Hanuš

Šestý večer letošní desáté řady StarDance se nesl ve znamení svobody, kterou pro sebe získali herec Miroslav Hanuš a jeho taneční partnerka Adriana Mašková. V soutěži už totiž nepokračují, jelikož byli vyřazeni.

StarDance dnes pokračovala už bez spisovatelky Radky Třeštíkové a jejího tanečního partnera za účasti zbývajících šesti párů. Moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková je všechny uvítala a představila i čtveřici porotců, která se samozřejmě nijak nezměnila. Výkony opět hodnotili Jan Tománek, Richard Genzer, Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík.

Tématem kola, které se konalo v předvečer 17. listopadu, byla logicky svoboda. Jako první přišli na parket Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková, aby zatančili jive. Richard Genzer vyčetl youtuberovi špatnou rovnováhu, porota byla celkově dost kritická. Výkon nakonec ohodnotila 29 body.

Následovali herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová s tangem. „Nádherná choreografie, k absolutnímu hodnocení mi ale něco chybělo,“ hodnotil Zdeněk Chlopčík jejich tanec. Desítku opravdu ani jeden z porotců nedal, přesto si pár vytančil 35 bodů.

Třetím párem byli Gabriela Koukalová a Martin Prágr, kteří předvedli druhý jive večera. Biatlonistka v závěru nesla svého tanečníka na ramenou, za což si vysloužila potlesk i obdiv poroty. „Byla jste výborná,“ konstatovala Tatiana Drexler. Porotci udělili rovněž 35 bodů.

Herec Miroslav Hanuš s partnerkou Adrianou Maškovou tančili cha-chu. „Účes fantastickej, prezentace úžasná, ale netančíte do hudby,“ vytkl Jan Tománek. Porotci byli kritičtí a promítlo se to i na hodnocení – 27 bodů.

Jako pátí se předvedli rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková s jivem na tóny Elvise Presleyho. „Budu vás chválit, na rybáře strašně dobré,“ komentovala tanec Tatiana Drexler. Porota ohodnotila jejich výkon 33 bodů.

Na závěr zatančili herečka Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička. „Bylo to nesmírně emotivní tango. Já si to pořád ještě užívám, takže budu mlčet,“ zahájil slovní hodnocení Zdeněk Chlopčík, který uzavřel i známkování od poroty. Získali plný počet 40 bodů.

Po šesti individuálních tancích následoval souboj týmů v rock’n’rollu mezi herci a ostatními tanečníky z řad celebrit, který rozsekla porota. Extra bod získaly taneční páry herců Miroslava Hanuše, Matouše Rumla a Veroniky Khek Kubařové.

Na závěr už tradičně přišlo na řadu vyřazování. Marek Eben a Tereza Kostková poslali "na svobodu" vyřazený pár Miroslav Hanuš a Adriana Mašková. O titul krále či královny tanečního parketu tak soutěží už jen 5 z 10 párů.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Netanjahu: Pokud se neubráníme sami, nikdo nás neubrání. Zvládneme to i sami

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu odmítl tlak mezinárodního společenství, které požaduje pozastavení válečného tažení v Pásmu Gazy. Podle agentur AP a DPA zdůraznil, že Izrael má schopnost bránit se sám, pokud bude potřeba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy