Bartoň v Čechách moc dlouho nevydržel, opouští USK

Praha – Po pouhých pěti zápasech se čerstvá hvězda USK Praha rozhodla pro odchod do bundesligového New Yorker Phantoms Braunschweig. Luboš Bartoň se totiž od počátku netajil tím, že se v prvé řadě poohlíží po angažmá v zahraničí.

A to už od léta, kdy mu vypršela smlouva ve španělské lize, kde hájil barvy Barcelony. Nějakou chvíli pak dál trénoval s týmovým béčkem, avšak chyběli mu ostré zápasy. Rozhodl se proto vrátit do české Mattoni NBL, avšak pouze dočasně.

V pěti zápasech, jež tu stihl odehrát se pochlubil průměrem 17,4 bodů a 7,4 doskoků na utkání a bylo jen otázkou času než po něm sáhne nějaký větší klub. „Samozřejmě, že pokud se musíte rozloučit s hráčem takových kvalit, není to pro žádného trenéra radostné," nechal se slyšet trenér USK.

„Byli jsme si ale vědomi od začátku, že jakmile se Luboš dostane do formy, tak jeho působení v týmu se bude počítat na dny a začne dostávat nabídky. Je to opravdový profesionál. Pro naše mladé hráče bylo skvělé, že měli tu možnost vidět na vlastní oči, co to znamená být profesionál."

Související

Senát ČR, ilustrační foto

Senát chce povolit alkohol vodákům i cyklistům, rozšířený návrh se vrací Sněmovně

Toleranci k malému množství alkoholu u vodáků chce Senát rozšířit i na cyklisty. Rozhodl o tom dnes navzdory varování, že změnu Sněmovna nepřijme. Podle pirátského poslance Lukáše Bartoně se může stát i to, že zastánci tolerance k alkoholu v dolní komoře nedokážou do léta při opětovném schvalování znovu prosadit ani původní sněmovní verzi.
Luboš Bartoň, český basketbalista hrající ve španělské lize za tým FC Barcelona. Hraje na pozici křídla, případně pivota. Je vysoký 202 cm, váží 104 kg.

Luboš Bartoň se vrací do Mattoni NBL

Praha – Český reprezentant a nově jedna z nevětších hvězd naší ligy, Luboš Bartoň, se dohodnul na smlouvě s celkem USK Praha, kam přestoupil po delší době bez angažmá.

Více souvisejících

Luboš Bartoň

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Diskuse, koncerty i výstavy. Česko slaví 20 let v EU, odstartuje Týden Evropy

Česko oslavuje 20 let členství v EU prostřednictvím různých akcí po celé republice. V Praze se dnes konají diskuse, koncerty, výstavy a divadelní představení. Večer otevře prezident Petr Pavel takzvaný Týden Evropy.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy