Skandál na Miss Ukrajina: Vítězka musí korunku vrátit. Proč?

Kyjev - Organizátoři soutěže Miss Ukrajina se rozhodli diskvalifikovat letošní vítězku, protože jim zatajila, že se právě rozvádí a má čtyřletého syna, a tedy nesplňuje požadavky na "miss". "To je diskriminace," oponuje třiadvacetiletá modelka Veronika Didusenková z Kyjeva a odmítá korunku královny krásy vrátit.

Ředitelka soutěže nicméně před novináři již ohlásila, že novou ukrajinskou královnu krásy, která bude zemi reprezentovat na světových soutěžích, korunují v poslední zářijový den.

"Organizátor má nezadatelné právo vyloučit z řad uchazeček osobu, která poskytla nedostatečné či nepravdivé údaje," tvrdí šéfka soutěže Viktorija Kioseová a připomíná, že Veronika podepsala dohodu, v níž se výslovně uvádí, že nikdy nebyla vdaná, ani nemá potomka.

Jenže ostřílená modelka, která již pracovala v Paříži a Miláně, tvrdí, že tyto podmínky jsou diskriminační, a proto se dobrovolně nehodlá titulu vzdát. "Děkuji za podporu v této těžké době. Jste fantastičtí," vzkázala svým fanouškům. Podle tisku je mezi nimi i současný modelčin přítel, působící jako poradce šéfa prezidentské kanceláře.

Soutěž upoutala pozornost médií nejen skandálem okolo vítězky, ale i tím, že se mezi zápolícími krasavicemi objevila i poslední přítelkyně zavražděného ruského opozičního politika Borise Němcova. Němcov byl v únoru 2015 zabit šesti ranami z pistole na mostě přes řeku Moskvu na dohled od Kremlu a Rudého náměstí. Útok se odehrál pozdě v noci, když politik kráčel přes most se svou přítelkyní Annou Durickou.

Miss Ukrajina Veronika Didusenko ženy

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy