Do Varů dorazil Johnny Depp, fanoušci na něj čekají dlouhé hodiny

o Karlových Varů přiletěl ve čtvrtek večer před 23:00 americký herec, producent a hudebník Johnny Depp. Na letišti na něj čekaly desítky fanoušků, zjistila ČTK na místě. Na 55. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary představí dva filmy. Fanoušci by se s ním mohli potkat v pátek odpoledne, kdy představí film Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem, který produkoval. V Karlových Varech Depp uvede v sobotu i film, ve kterém hraje hlavní roli, a to drama Minamata.

Johnny Depp je spolu s Michaelem Cainem a Ethanem Hawkem jednou z hlavních hvězd letošního karlovarského festivalu. Má za sebou tři oscarové nominace, získal Zlatý glóbus, Cenu Screen Actors Guild pro nejlepšího herce, ale i čtrnáct vítězství v People’s Choice Award udílené filmovými fanoušky i řadu dalších cen a nominací.

Johnny Depp patří celosvětově mezi nejžádanější herecké osobnosti. Nominace na Oscara mu přinesly role ve filmech Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly, další za Hledání Země Nezemě a za film Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street, který mu vynesl i Cenu Screen Actors Guild pro nejlepšího herce. Neodmyslitelná je jeho spolupráce s režisérem Timem Burtonem, od Střihorukého Edwarda, přes Ospalou díru, Karlíka a továrnu na čokoládu po film Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street nebo Alenku v říši divů.

Jako producent stojí za filmy Hugo a jeho velký objev (2011) režírovaný Martinem Scorsesem, který získal 11 oscarových nominací a vysloužil si chválu kritiků. V dalších letech produkoval snímky Temné stíny (2012), Mortdecai: Grandiózní případ (2015) a Minamata (2020), ve všech zároveň ztvárnil hlavní role.

Na amerického herce, producenta a muzikanta Johnnyho Deppa dnes čekají u Thermalu v Karlových Varech jeho fanoušci. ČTK řekli, že raději přišli dříve, protože čekají, že na herce se přijde podívat hodně lidí. Chtěli mít dobré místo. Několik dívek přišlo i přes chladné a deštivé počasí už v 8:00. Někteří fanoušci mají na sobě kostýmy z Pirátů z Karibiku, kde Depp ztvárnil pirátského kapitána Jacka Sparrowa.

Lístky na filmy, které na karlovarském festivalu Depp osobně představí, byly beznadějně vyprodány pár minut po začátku rezervací. Kromě dnešního snímku o hudebníkovi MacGowanovi v sobotu uvede i drama Minimata, v němž hraje hlavní roli.

Johnny Depp pozdravil fanoušky a uvedl film o irské hudební legendě

Za nadšeného jásotu stovek fanoušků přijel do karlovarského hotelu Thermal americký herec Johnny Depp a uvedl projekci filmu o irském muzikantovi, který produkoval a kde také hraje. Fanoušci na hollywoodskou hvězdu čekali mnoho hodin, Depp se jim odvděčil tím, že se dlouho po vystoupení z limuzíny s nimi zdravil a podepisoval se jim. Projekce filmu tak začala s více než půlhodinovým zpožděním, to ale lidem v sále vůbec nevadilo a vítali ho také bouřlivým potleskem.

Depp se s dalšími členy delegace zúčastnil úvodu k filmu Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem. Film vedle Deppa doprovodili spoluproducent Stephen Deuters, jedna z protagonistek a manželka Shana MacGowana Victoria Clarkeová a režisér a další spoluproducent Julien Temple.

"Děkuji vám, že jste se přišli podívat na mimořádný film o mimořádném a jedinečném talentu, Je to jeden z mých hrdinů a myslím si, že je to básník, jehož básně lidé budou číst ještě za 200 let, pokud tady ještě budeme. Mnohokrát děkuji za to, že jste přišli," řekl Depp.

Film o frontmanovi legendárních The Pogues produkčně zaštítil Depp jako jeho dlouholetý přítel a ve filmu také sám vystupuje. Snímek formou rozhovorů s Shanem MacGowanem a mnoha jeho blízkými a pamětníky jeho hudební kariéry i celého života podává navíc nejen obraz zrodu punku, ale také ukazuje znesvářené Iry a Brity v 70. letech. Prostřednictvím vzpomínek a rozhovorů přibližuje Temple divákovi živelnou povahu, svérázný humor i citlivé nitro punkového básníka, jehož celoživotním souputníkem se stal alkohol.

Související

Johnny Depp, vlastním jménem John Christopher Depp, americký herec, známý zvláště pro své výkony ve filmech Střihoruký Edward, Ospalá díra, Piráti z Karibiku, Hledání Země Nezemě nebo Karlík a továrna na čokoládu. Má hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy.

Heardová uzavřela dohodu v soudním sporu s exmanželem Deppem

Herečka Amber Heardová uzavřela dohodu o ukončení odvolacího řízení v právním sporu se svým bývalým manželem, americkým hercem Johnnym Deppem, píše agentura AFP. Šestatřicetiletá herečka se původně odvolala proti červnovému verdiktu soudu, který jí nařídil vyplatit Deppovi za pomluvu přes deset milionů dolarů (asi 230 milionů korun). Depp naopak měl zaplatit dva miliony dolarů (asi 46 milionů korun) za vyjádření svého právníka.

Více souvisejících

Johnny Depp

Aktuálně se děje

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

Mrtvá těla se svázanýma rukama? Bují podezření na válečné zločiny Izraele v Pásmu Gazy

Úřad vysokého komisaře OSN pro lidská práva (OHCHR) vyzval v úterý k mezinárodnímu vyšetření zpráv o masových hrobech v nemocnicích v Pásmu Gazy, které byly zničeny při obléhání izraelské armády. Podle OHCHR mohlo totiž dojít k páchání válečných zločinů.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy