Balotelli zdá se nakonec dostal rozum

Manchester – I přesto, že se problémový útočník Manchesteru City ještě před pár dny zuřivě domáhal zrušení pokuty, kterou mu za věčné problémy napařilo vedení klubu, ve finále podle všeho pokorně sklopil hlavu a dlužnou částku uhradil.

Informaci přinesla agentura Reuters, jejímž redaktorům se podařilo zjistit, že výbušný Mario Balotelli prý odvolání proti rozhodnutí klubu stáhl a trest ve výši ztráty dvou týdenních platů (dohromady asi 340 tisíc liber) přijal a dokonce už i uhradil.

Pokutu si šikovný forvard vysloužil za nekonečnou sérii drobnějších přestupků, které korunoval účastí na divokém večírku jen pár hodin před ligovým utkáním. Původně to sice chtěl hnát až k vedení soutěže, ale po údajně přátelských jednáních své rozhodnutí změnil.

Je docela dobře možné, že nemalý podíl na tom má taky kouč Manchesteru City Roberto Mancini, jehož je Balotelli oblíbencem. Zda-li se mu podařilo nenapravitelnému potížistovi domluvit se ale asi nikdy nedozvíme.

Související

fotbal-ilustrační foto

Evropská liga: Everton čtyřmi góly rozstřílel Lecjaksův celek z Bernu, Liverpool vyhrál nad Besiktasem díky Balotelliho penaltě

Liverpool - Poté, co svou jarní část začala prestižní Liga mistrů UEFA, se ve čtvrtek na scénu dostavila i druhá evropská soutěž a to Evropská liga UEFA. Ta měla na programu první zápasy vyřazovací fáze, kde se nachází celkem 32 klubů. Pro českého fotbalového fanouška byl zajímavý duel mezi Young Boys Bernem a Evertonem, kdy za domácí švýcarský celek nastoupil český fotbalista Jan Lecjaks. Proti klubu z Liverpoolu však to tým ze země helvétského kříže neměl jednoduché a celkem jasně prohrál výsledkem 1:4. V tomto kole se představil i další klub z Liverpoolu a to samotný FC Liverpool, jenž na svém Anfield Road hostil turecký Besiktas Istanbul. Tento duel nakonec rozhodl v závěru Mario Balotelli, který proměnil pokutový kop.
Mario Balotelli nyní bude kopat za Liverpool

A je podepsáno! Balotelli nyní patří Liverpoolu

Liverpool - Kontroverzní fotbalový útočník Mario Balotelli v pondělí podvečer přestoupil z italského AC Milán do anglického Liverpoolu a vrací se tak po menší pauze opět na britské ostrovy. Tam totiž už jednou působil a to konkrétně v Manchesteru City. Milánský klub za tento přestup podle britské televizní stanice BBC inkasuje 16 miliónů liber, což je v přepočtu zhruba 560 miliónů korun.

Více souvisejících

Mario Balotelli

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

Nová bilance: V Pásmu Gazy zemřelo přes 34 500 lidí

Při izraelské vojenské ofenzivě v Pásmu Gazy od 7. října zahynulo 34.568 lidí. Ve středu to uvedlo ministerstvo zdravotnictví v Pásmu Gazy ovládaném Hamásemm informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy