David Villa v Barceloně končí

Barcelona – Ačkoliv je věhlasný katalánský velkoklub vysněnou cílovou destinací mnoha fotbalistů, malému španělskému útočníkovi se už zajedl. Villa tak potvrdil výhružky a změnil dres.

Za 5,1 milionů eur (zhruba 133 milionů korun) ho koupilo Atletiko Madrid, přičemž i cena jasně napovídá, že jednatřicetiletý fotbalista není tak horkým zbožím jako před třemi lety, kdy do Barcelony přestoupil za 40 milionů eur.

Vedení Atlétika se navíc s Barcelonou dohodlo na procentech z případného dalšího prodeje. Pokud by k němu došlo, na Nou Camp poputuje úctyhodných padesát procent z dohodnuté částky.

Do Barcelony Villa přicházel jako vyhlášený kanonýr, což se mu ostatně v první sezóně podařilo potvrdit. Ovšem po zlomenině holenní kosti, která ho vyřadila na osm měsíců, už se nedokázal vrátit do formy ani základní sestavy.

Související

Nou Camp, domácí hřiště klubu FC Barcelona. Byl dokončen v roce 1957 a nynější kapacita 98 600 diváků ho činí největším fotbalovým stadionem Evropy.

David Villa nejspíš na Nou Campu končí

Barcelona – Nesmírně talentovaný útočník, který je jedním z pilířů španělského reprezentačního výběru pravděpodobně opustí své dosavadní působiště v Barceloně. Není o něj zájem a většinu zápasů sedí pouze na lavičce náhradníků.

Více souvisejících

David Villa

Aktuálně se děje

před 33 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Aktualizováno před 2 hodinami

Čínská armáda, ilustrační foto

Si Ťin-pchingův sen o modernizaci armády se rozpadl. Z vrchu dolů je prolezlá korupcí

Čínská armáda je bezpochyby kolos, se kterým není radno si zahrávat, pokud nemáte vojsko o podobné síle. Stejně jako každá jiná státní instituce kdekoliv po světě ale má i největší komunistická armáda své vady – podle nejnovějších zjištění americké stanice CNN se dotkla nejvyšších míst Lidově osvobozenecké armády (PLA) korupční kauza – a to velmi rozsáhlá. Může zabránit snu Si Ťin-pchinga o modernizaci armády do roku 2035.

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

včera

včera

Aktualizováno včera

Ze střelby u D35 je pokus o vraždu. Policie obvinila zadrženého muže

Pondělní střelba u dálnice D35 byla vyhodnocena jako pokus o vraždu. Kriminalisté v případu obvinili padesátiletého muže, kterého včera zadrželi. Incident si vyžádal zranění jednoho člověka. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy