David Villa nejspíš na Nou Campu končí

Barcelona – Nesmírně talentovaný útočník, který je jedním z pilířů španělského reprezentačního výběru pravděpodobně opustí své dosavadní působiště v Barceloně. Není o něj zájem a většinu zápasů sedí pouze na lavičce náhradníků.

Přitom, když do týmu přestoupil před dvěma lety z Valencie, trenéři i vedení si ho hýčkali, což se následně projevovalo na jeho herním výkonu. Těm časům už ale podle všeho dávno odzvonilo a než na konci ledna skončí přestupové období, Barcelona by se prý slavného hráče ráda zbavila.

Nebude to ovšem snadné. Ačkoliv chce odejít i sám Villa a zájem by jistě byl v celé řadě klubů, cena za přestup je astronomická. Přestože pro něj aktuálně nemá místo, cení si ho katalánský velkoklub na přibližně 20 milionů euro, což je v přepočtu víc jak půl miliardy českých korun.

Přesto to ale vypadá, že po něm nakonec někdo sáhne. Zájem měla Chelsea, jež ale ve finále asi podepíše s Demo Ba z Newcastlu, ovšem v osudí stále zůstává Arsenal, Tottenham a dokonce i Juventus, v jehož barvách kdysi zářil Pavel Nedvěd.

Související

Nou Camp, domácí hřiště klubu FC Barcelona. Byl dokončen v roce 1957 a nynější kapacita 98 600 diváků ho činí největším fotbalovým stadionem Evropy.

Změny na lavičkách fotbalových velkoklubů. Barcelonu bude trénovat Flick, Bayern zase Kompany

U Bayernu Mnichov bylo o něco jasnější, že se bude po skončení sezóny poroučet Thomas Tuchel, to u Barcelony byla fotbalová veřejnost svědky veletočů kolem působení trenéra Xaviho. Nejprve uvedl, že po sezóně skončí, ještě před pár týdny to však vypadalo, že bude nadále pokračovat. Nakonec to vše rozčíslo klubové vedení, které už se službami Xaviho pro příští ročník nepočítalo. Zatímco do Barcelony míří bývalý kouč německé fotbalové reprezentace Hansi Flick, do Bayernu Mnichov možná překvapivě přichází Vincent Kompany, jenž naposledy koučoval anglické Burnley, s nímž sestoupil z anglické Premier League.

Více souvisejících

FC Barcelona David Villa

Aktuálně se děje

před 31 minutami

před 57 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

včera

včera

Vladimir Putin na summitu Rusko Afrika 2023.

Rusko chce obnovit výrobu raket schopných nést jaderné hlavice

Ruský prezident Vladimir Putin na pátečním zasedání Rady bezpečnosti Ruské federace prohlásil, že země by měla obnovit výrobu pozemních raket krátkého a středního doletu, schopných nést jaderné hlavice. Tvrdí, že Spojené státy umístily tyto rakety v Evropě a Asii, napsala agentura Reuters.

včera

včera

včera

Zahájení KVIFF 2024 a červený koberec. Prohlédněte si galerii

Ve Varech odstartoval 58. Mezinárodní filmový festival

V Karlových Varech začal slavnostním příjezdem hostů 58. Mezinárodní filmový festival. Hlavní hvězdou zahajovacího večera je americký herec Viggo Mortensen, který obdrží Cenu prezidenta festivalu. 

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

Trump je mezi Američany hodnocen lépe než Biden. Má silnější podporu u voličů

Bývalý americký republikánský prezident Donald Trump je mezi Američany hodnocen lépe než jeho demokratický soupeř Joe Biden, pokud jde o osobnostní a vůdčí kvality, věk a názory. Trump má také silnější podporu mezi voliči své strany. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy