Google vyfotil ducha: Straší na farmě zničené v roce 1946!

Bristol - Na záběrech z Google Earth už lidé našli leccos. Tentokrát by mělo jít o ducha vznášejícího se nad opuštěnou farmou, která byla zničena v roce 1946.

Letecké snímky ukazují statek Charlton na okraji Bristolu v Anglii. Ten nechali úředníci zbořit rok po druhé světové válce kvůli tomu, aby mohli vybudovat dráhu pro letiště Filton. Majitel usedlosti se se zbouráním nikdy nesmířil. Později zemřel za dosud nevyjasněných okolností.

A právě u trosek jeho statku stojí podle Fiony Powellové z Bristolu "duch" člověka, který se pravděpodobně vrátil ke svému někdejšímu domovu, píší topky.sk.

Žena si všimla temné postavy, která vypadá, že má na hlavě čepici ze 40tých let minulého století, když si prohlížela letecké záběry na místní oblast na internetu.

"Rozhlížela jsem se kolem Brentry a Pen Parku, protože je to blízko místa, kde pracuji, a pokračovala jsem až k letišti Filton. Pak jsem si najednou v pravém horním rohu všimla tmavé postavy muže s čepicí, který se vznáší nad starou budovou," prozradila překvapená maminka dvou dětí, která ke svému objevu přivolala manžela a společně si snímek znovu a znovu přibližovali.

"Jsem otevřená k tématu duchů a toto by mohl být jeden z nich. Kdyby to bylo jen tak někde v Bristolu, řekla bych, že je to zajímavé, ale protože to bylo na místě starého statku v obci, která byla opuštěná, myslím, že je to fascinující, "doplnila Fiona.

Sdílejte článek

Související

Násilí

The Guardian: Strašidelná Británie aneb jak se duchové stali národní posedlostí

Bylo to uprostřed noci v dubnu 2020 a všude byl "naprostý klid", říká Mandy Deanová. Žije sama v bytě se dvěma ložnicemi na severu Anglie a spát chodí obvykle až kolem druhé hodiny ráno. Ležela v posteli a četla si, když se najednou ozval zvuk, jako by na noční stolek vedle ní spadlo těžké závaží, napsal zpravodajský server The Guardian.
Ilustrační foto

Proč vidíme duchy? Vědci rozluštili stovky let starou záhadu

Duchové jsou jedním z nejstarších nadpřirozených monster na světě lidem se zjevují po celé zemi. Někteří věří, že jsou to pozůstatky zemřelých lidí, jiní, že jde o následky prokletí, další jejich vznik přisuzují mnoha jiným aspektům, a spousta lidí na ně nevěří. Vědci ale nyní konečně zjistili, jak to s duchy skutečně je.

Více souvisejících

Duchové Google Velká Británie

Aktuálně se děje

před 11 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Alexander De Croo

Moderátor po útoku na Fica vyzval k odstranění belgického premiéra

Belgický premiér Alexander De Croo podal ve čtvrtek stížnost na rozhlasového moderátora, který posluchače vyzýval k jeho "odstranění". Nejmenovaný moderátor, kterého vyšetřuje policie, se tak vyjádřil v souvislosti se středečním atentátem na slovenského premiéra Roberta Fica. 

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Požár průmyslové budovy v Kladně. Více než sto hasičů ho dostalo pod kontrolu

Více než sto hasičů zasahovalo ve čtvrtek u požáru průmyslového objektu ve středočeském Kladně. Z místa události se nad město valil hustý černý dým. Hasičům se v odpoledních hodinách podařilo dostat plameny pod kontrolu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy