Poslankyně Ivana Řápková se také chystá do Nového Bydžova

Nový Bydžov - Ivana Řápková (ODS), poslankyně a bývalá primátorka Chomutova se zúčastní pondělního setkání zástupců měst a obcí v Novém Bydžově. Řápková agentuře Mediafax v sobotu sdělila, že představí svou poslaneckou iniciativu na řešení problematiky sociálně nepřizpůsobivých obyvatel.

„Legislativní změny, které představím, vycházejí z mých zkušeností z dob primátorství v Chomutově. Pro spuštění Záchranného kruhu v Chomutově jsem se rozhodla proto, aby město mohlo konečně účinně pomoci slušným občanům. Součástí programu byly nejen preventivní, ale i represivní opatření. Základní opatření, která jsme v rámci Záchranného kruhu udělali v Chomutově, představí ředitel Městské policie Vít Šulc a vedoucí odboru ekonomiky Jan Mareš,“ informovala Řápková.Jak dodala, řešení problematiky sociálně nepřizpůsobivých je zaměřeno bez rozdílu na všechny, kdo zneužívají sociální systém, narušují veřejný pořádek a obtěžují slušné občany.Setkání v Novém Bydžově se bude zabývat řešením otázek spojených s nepřizpůsobivými občany a také soužití s romským etnikem. Účast dosud přislíbili zástupci 48 měst a obcí.

Související

Policie ČR

Policisté před plánovaným mítinkem DSSS navštívili Nový Bydžov

Nový Bydžov - Policisté Královéhradeckého kraje v úterý navštívili Nový Bydžov, aby samosprávu a tamní obyvatele informovali o opatřeních, která chystají během víkendového mítinku Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS). Agenturu Mediafax o tom informovala mluvčí krajské policie Ivana Ježková.

Více souvisejících

Nový Bydžov

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy