Na tohle se může Jarda Jágr těšit v NHL

Praha - Hvězda českého hokeje, Jaromír Jágr, musel opustit své Kladno a vrátit se do NHL. Na co všechno se může v novém týmu těšit? Povíme vám to!

Čtyři měsíce mohli čeští hokejoví fanoušci zažívat hotové žně. Díky výluce NHL totiž mohli spatřit ty největší hokejové hvězdy na vlastní oči. Kromě Jágra totiž klubům pomohli i například Tomáš Plekanec, Roman Červenka, Marek Židlický, Jiří Tlustý, Jiří Hudler, Jakub Voráček a spousta dalších. Jenže hráčská asociace NHLPA se nakonec s vedením prestižní soutěže dohodla a hráči začali houfně z tuzemska odjíždět do svých týmů. Jaromír Jágr před sezonou změnil působiště a vybral si tým Dallas Stars! Na co se může těšit?

Krásné holky!

Jak je všem jistě známo, Jaromír Jágr se po šesti letech rozešel se svou přítelkyní Innou Puhajkovou a spousta lidí je zvědavá, která kráska ji nahradí. Na toto téma dokonce začaly sázkové kanceláře vypisovat kurzy, ale hvězdný útočník si z nich dělal srandu, a tak od toho raději upustily. Do Dallasu odjel sice sám, ale rozhodně tam nebude mít o krásné ženy nouzi. Podívejte se, které bude vídat během zápasů neustále!

Úspěšný tým?Tým Dallas Stars je členem pacifické divize v západní konferenci NHL (National Hockey League). Tým byl založen v roce 1967 jako expanze týmu Minnesota Stars North, do Dallasu se přistěhoval v roce 1993. Přestože se jim v poslední době nepodařilo vyhrát žádný pohár, mohou se považovat celkem úspěšný tým. Na svém kontě totiž mají sedm divizních vítězství, dvě prezidentské trofeje, dvě výhry v konferenci a v sezoně 1998-99 dokonce vyhráli Stanleyův pohár. V síni slávy dokonce naleznete celkem tři hráče Dallasu, jmenovitě se jedná o Bretta Hulla, Joe Nieuwendyka a brankáře Eda Belfoura.

Parádní aréna

Dallas Stars se v roce 2001 přestěhoval do American Airlines Center. Jedná se o multifunkční arénu, do které se vejde 18500 sedících fanoušků a její náklady se vyšplhaly na více jak osm miliard korun. Loňská návštěvnost se pohybovala v průměru okolo 14200 fanoušků na zápas, dříve to bylo mnohem více.Úžasné městoDallas je rozhodně krásné město, které stojí za návštěvu. Najdete ho v Texasu a je osmým nejlidnatějším městem v celých Spojených státech. Bylo založeno v roce 1841 a ekonomika města se točí především okolo bankovnictví, zdravotnictví, dopravy, výpočetní techniky, obchodu, energetiky a telekomunikací. Ze sportů je tam nejžádanějším americký fotbal, basketbal a hokej. Kromě toho tam můžete shlédnout i zápasy baseballu, fotbalu, ragby, kriketu, dostihy a mnoho dalších. Z Dallasu také pochází několik celebrit, jako je například Lance Armstrong, George Bush, Selena Gomez, Usher, Vanilla Ice, Owen Wilson a mnoho dalších. Dallas je také znám atentátem na Johna F. Kennedyho. Podaří se Jágrovi okouzlit i mladičké celebritky Selenu Gomez nebo sestry Simpsonovi? To se teprve uvidí!Hvězdní spoluhráčiV Dallasu je již od roku 2006 kapitánem týmu Brenden Morrow, který do týmu přišel o rok dřív a stal se okamžitě základním pilířem. Kromě něj se může těšit také na brankáře Richarda Bachmana a Kariho Lehtonena. Z obránců v Dallasu najdete Trevora Daleyho, Marka Fistrica, Alexe Goligoskiho, Philipa Larsena, Stephana Robidase a Aarona Roma. Kromě Jardy Jágra posiluje útok také Jamie Benn, Vernon Fiddler, Ryan Garbutt, Derek Roy, Tom Wandell, Eric Nystrom, Ray Whitney, Loui Eriksson, Michael Ryder, již zmíněný Brenden Morrow a další český hokejista Tomáš Vincour.

Související

Jaromír Jágr

Jágr pod palbou kladenské radnice. Město nechce dát A-týmu Rytířů pětimilionovou dotaci

Stejně jako loni, i tentokrát bude muset hokejové Kladno hájit svou extraligovou příslušnost v baráži. A právě tato skutečnost vadí kladenskému městskému vedení natolik, že A-týmu kladenských Rytířů neposkytnou dotaci ve výši pěti milionů korun. Stalo se tak poprvé od roku 2011, kdy se město rozhodlo nezahrnout tuto dotaci pro kladenský A-tým do rozpočtu. Zároveň se přímo starosta města Milan Volf (Volba pro Kladno) nechal slyšet, že by měl Jaromír Jágr skončit v čele klubu. Legendární „osmašedesátka“ v úterý v reakci na to uvedla, že se ve středu se starostou Volfem setká osobně.

Více souvisejících

Jaromír Jágr Dallas Stars NHL

Aktuálně se děje

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Záběry pádu letounu v Sao Paulu se objevily na sítích. (9.8.2024)

Led mohl být příčinou smrti 62 lidí na palubě letadla v Brazílii

Nastal pokrok ve vyšetřování srpnové tragické letecké nehody v Brazílii, kterou nepřežilo všech 62 lidí na palubě. Podle v pátek zveřejněné oficiální zprávy hlásila posádka krátce před nehodou poruchu systému odmrazování. Informoval o tom Guardian s odkazem na agenturu Reuters. 

včera

včera

včera

včera

Deštivé počasí, ilustrační fotografie.

Počasí jako na houpačce. Přijde šok, teploty klesnou o desítky stupňů

Dnes a zítra si v Česku ještě užijeme tropická vedra, pak ale bude následovat výrazná změna. Příští týden přinese zcela jiné počasí, než jsme byli zvyklí poslední dva týdny, uvedl doslova Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ). Přijde totiž ochlazení, očekává se i plošnější déšť. Zatímco tak v tomto týdnu dosahovala maxima až 35 °C, za několik dní může být až o dvacet stupňů méně.

včera

včera

Ministr obrany Lloyd J. Austin III v Pentagonu

Údery západními zbraněmi v hloubi Ruska válku nerozhodnou, tvrdí Austin

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

včera

Vesmírná loď CST-100 Starliner

Problémy lodi Starliner jsou u konce. Její posádka si ještě oddechnout nemůže

Opakovaně použitelná kosmická loď Starliner od společnosti Boeing se v noci na sobotu vrátila na Zemi, když s pomocí padáků přistála v americkém státě Nové Mexiko. Informovala o tom NASA. Loď se však vrátila bez posádky, jejíž členové po předchozích problémech plavidla zůstávají na Mezinárodní vesmírné stanici ISS. 

včera

včera

Aktualizováno 6. září 2024 21:59

Ukrajinská armáda čelí výzvám na ruském území. Kyjev se vojáků v těžké situaci zastává

Ukrajinská armáda se při okupaci ruských území snaží dodržovat válečná pravidla a chránit civilisty, zatímco ruská vojska pokračují v útocích na civilní objekty. Kyjev zdůrazňuje, že jeho vojáci nepropadají k rabování a drancování, čímž si chce získat mezinárodní podporu.

Zdroj: Jakub Jurek

Další zprávy