Nový Honor 8X: Nejlepší smartphone ve své třídě?

Značka Honor představuje Honor 8X. je opravdu nejlepší smartphone ve své třídě?

Honor, jedna z předních online značek smartphonů, představila 3. října nejnovější a nejvýkonnější přírůstek řady X-series - telefon Honor 8X. Telefony Honor řady X-series, od modelů 5X, 6X, 7X a nyní 8X, vždy poskytují svým náročným zákazníkům tu nejvyšší hodnotu s nejmodernějšími technologiemi, vlastnostmi a stylem, ale s neuvěřitelně příznivou cenou. Honor 8X je stěžejním orientačním bodem této série, který rozšiřuje pověst výjimečné hodnoty a kterému se žádný vlajkový smartphone nevyrovná. S telefonem Honor 8X získává zákazník špičkovou konfiguraci 6,5palcového celoplošného displeje Notch FullView s 91% poměrem obrazovky k pouzdru a technologii chip-on film (COF) s celou řadou nejlepších funkcí.

Klíčové vlastnosti telefonu Honor 8X:

- AI duální fotoaparát se speciálním nočním fotografováním

- Nové čipové sady Kirin 710 (první v telefonech Honor)

- AI telekomunikace

- Elitní výkonnost baterie

- Atraktivní minimalistický design

Estetický design v tenkém a elegantním pouzdře díky technologii chip-on-film (COF)

Značka Honor pokračuje v rychlém rozvoji a usiluje o to, aby byla schopna nabídnout maximální řadu vlajkových funkcí zákazníkům s omezeným rozpočtem. Honor 8X využívá kovový střední rámeček vybavený pokročilou technologií COF a patentovanou konstrukcí antény. Současně je vybaven dvouvrstvou texturou skleněného obalu 2,5D Aurora s mřížkovým efektem, která poskytuje elegantní a jemný vzhled. Tento inteligentní telefon se dodává ve třech výrazných barvách: modré, černé a červené.

Honor 8X je první smartphone, který kdy byl vybaven režimem očního pohodlí nové generace certifikovaným společností TUV Rheinland. Funkcí, která je schopna snížit záření modrého světla vyzařované obrazovkou, aby se zabránilo únavě očí.

Vysoce výkonné AI fotoaparáty s úchvatným nočním fotografováním

Honor 8X je vybaven zadním duálním fotoaparátem s rozlišením 20 Mpx + 2 Mpx a předním fotoaparátem s rozlišením16 Mpx. Fotoaparáty využívají technologii AI, která rozeznává 22 různých kategorií a 500 scénářů v reálném čase. Technologie AI optimalizuje nastavení fotoaparátu a zvyšuje kvalitu fotografií podle toho, co uživatelé fotografují.

Nový režim nočního fotografování umožněný technologií AI eliminuje rozmazání fotografií při fotografování nočních snímků s maximálně 6sekundovou expozicí, a to i při neklidné ruce. Ať už jste profesionální nebo amatérský fotograf, s telefonem Honor 8X může vytvořit impozantní noční snímky každý. Celkově se jedná o smartphone, který vám umožní snadno vyfotografovat nejlepší snímky bez ohledu na nastavení nebo osvětlení - takže budete schopni zachovat daný okamžik.

Vynikající výkon díky nejmodernější technologii čipových sad

Okti-jádrové čipové sady Kirin 710 poskytují vynikající výkon telefonu Honor 8X. Ve srovnání s předchozí generací se jednojádrový výkon procesoru zvýšil o 75 %. Honor 8X využívá mikroprocesor GPU Mali G51, který je vylepšen revolučním turbo GPU. Celkový výkon GPU se ve srovnání s předchozí generací zvýšil o 130 % a poskytuje náročným hráčům mimořádné zkušenosti.

Honor 8X má paměť 128 GB a podporuje rozšiřitelnou kartu microSD až do velikosti 400 GB. Inteligentní uživatelské rozhraní EMUI 8.2 nejenže udržuje hladký chod systému, ale přináší také nové funkce, jako je rozpoznávání obličeje za slabého světla a zábavnou rozšířenou realitu (AR). Honor 8X disponuje inteligentní technologií úspory energie a baterií s kapacitou 3750 mAh, která na jedno nabití vydrží déle než jeden den.

AI telekomunikace zvyšuje konektivitu a kvalitu hlasu

Honor 8X využívá nejnovější poznatky v oblasti AI komunikace k automatickému rozpoznání scénářů slabého signálu nebo silného rušení a při používání telefonu upravuje kvalitu signálu a hlasu. Pokud se člověk nachází v hlučném prostředí, například v metru nebo v prudkém větru, inteligentní telefon rozpozná šum v pozadí a umožní zrušení šumu pomocí AI, aby zlepšil kvalitu hlasu a umožnil nerušenou konverzaci. Technologie AI Communications dokáže také detekovat odchylky v síle signálu, například ve výtahu, kdy rychle obnoví připojení 4G na maximální rychlost ihned poté, co opustíte výtah - takže o nic nepřijdete.

Pan George Zhao, prezident společnosti Honor, uvedl: „Představením nového modelu Honor 8X nastavuje značka Honor nové hranice, pokud jde o rovnováhu mezi hodnotou, designem a výkonem. Honor 8X splňuje nejen potřeby našich zákazníků, představuje úžasný krok vpřed v technologii smartphonů a boří všechny staré konvence o tom, co je možné, přičemž se silně soustředí na designovou estetiku. Honor 8X je krásným ztvárněním minimalismu, okouzlujícím příkladem úspěchu a vynalézavosti. Je to průkopník, který dokazuje, že vlajkové funkce nevyžadují kompromis."

Ceny a dostupnost

Nový Honor 8X bude dostupný od středy 3. října ve třech zemích - Francii, Itálii a Španělsku. Honor 8X bude v dalších zemích k dispozici koncem tohoto roku.

Trh

Trh / Paměť / Cena / DostupnostFrancie / 4GB + 64GB / 249,90 EUR / 3. října 2018, 4GB + 128GB, 299,90 EURItálie / 4GB + 64GB / 269,90 EUR / 4GB + 128GB, 299,90 EURŠpanělsko / 4GB + 64GB / 249,90 EUR / 4GB + 128GB / 299,90 EUR

Související

Honor 10

Huawei na nátlak USA prodává divizi levných telefonů Honor

Čínská společnost Huawei Technologies prodala kvůli americkým sankcím divizi levných telefonů Honor. Doufá, že dceřiná firma, kterou transakcí převede pod správu 30členného konsorcia vedeného jejími prodejci, bude mít díky osamostatnění šanci přežít, protože se na ni sankce Washingtonu už nebudou vztahovat.

Více souvisejících

Honor telefony

Aktuálně se děje

před 4 minutami

před 28 minutami

před 1 hodinou

včera

včera

včera

včera

Mléko

WHO objevila virus ptačí chřipky v mléce infikovaných zvířat

Ve velmi vysokých koncentracích byl virový kmen A ptačí chřipky H5N1 detekován v syrovém mléce infikovaných zvířat, informovala ve svém pátečním prohlášení Světová zdravotnická organizace (WHO). Zatím není známo, jak dlouho může virus v mléce přežít, uvedla agentura AFP s odkazem na WHO.

včera

včera

včera

Summit NATO ve Vilniusu 2023 (11.–12. července 2023).

Státy NATO Ukrajině dodají více prostředků protivzdušné obrany

Členské státy Severoatlantické aliance se v pátek dohodly, že Ukrajině dodají více prostředků protivzdušné obrany. Po online konferenci ministrů obrany zemí NATO s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským v rámci zasedání Rady NATO - Ukrajina to oznámil generální tajemník Aliance Jens Stoltenberg.

včera

včera

Anthony Blinken

USA údajně dostaly informaci o útoku na Írán na poslední chvíli

Spojené státy v pátek na zasedání ministrů zahraničí seskupení G7 informovaly, že od Izraele dostaly "na poslední chvíli" informace o dronovém útoku v Íránu. Oznámil to v pátek italský ministr zahraničí Antonio Tajani. Šéf americké diplomacie Antony Blinken se k tomu odmítl vyjádřit.

včera

Volební štáb hnutí ANO

Hnutí ANO zrušilo účast na jednání o reformě důchodů. Další rozhovory nemají smysl, reagoval Pavel

Opoziční hnutí ANO se rozhodlo zrušit svou účast na pondělním jednání o reformě důchodového systému na Pražském hradě. Důvodem bylo opakované prohlášení nejvyšších představitelů vlády, že reformu prosadí bez ohledu na stanovisko opozice. Prezident Petr Pavel vyjádřil zklamání nad postojem ANO a uvedl, že další rozhovory v současném formátu jsou bezpředmětné.

včera

Lidé volí ve volbách.

Češi budou mít z čeho vybírat. Do eurovoleb míří 30 stran a hnutí

Všech 30 registrovaných uskupení bylo připuštěno k účasti v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu v České republice. Ministerstvo neodmítlo žádnou z přihlášených kandidátních listin, s výjimkou jedné, která byla podána po uplynutí stanovené lhůty. Volby se budou konat 7. a 8. června.

včera

včera

Bývalý americký prezident Donald Trump a jeho gesto na chodbě před soudní síní u Manhattanského trestního soudu v New Yorku (18. dubna 2024).

Soud s Trumpem: Tucet porotců rozhodne. Kdo jsou ti lidé?

V soudním procesu s Donaldem Trumpem byla celá porota zkompletována, ale její výběr předcházely jisté obtíže. Dva z předchozích porotců byli nahrazeni. Jedna osoba byla omluvena, protože prozradila, že její osobní údaje byly zveřejněny. Druhý byl propuštěn kvůli obavám, že nebyl upřímný ve vyplněném dotazníku. Výsledkem je, že v porotě zasedne sedm mužů a pět žen. Případ sleduje zpravodajská služba PBS News.

včera

včera

včera

Petr Pavel

Pavla zklamalo Babišovo ANO. O změnách v důchodech už nechce jednat

Nejsilnější opoziční hnutí ANO se nehodlá zúčastnit dalšího jednání o důchodových změnách, které pořádá prezident Petr Pavel. V pátek o tom informovala Kancelář prezidenta republiky v tiskové zprávě. Hnutí expremiéra Andreje Babiše považuje jednání za bezpředmětné. 

včera

Počet obětí útoku ruské armády v Dněpropetrovsku roste. Zelenskyj žádá o akutní posílení protivzdušné obrany

Na devět se zvýšil počet obětí nočního útoku ruské armády na Dněpropetrovskou oblast na jihu Ukrajiny. Mezi mrtvými jsou tři děti a zranění utrpělo více než 10 osob. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy