Zemřela členka volební komise, hned po uzavření místnosti

Orlová (Karvinsko) - V Orlové na Karvinsku dnes těsně po uzavření volební místnosti zemřela sedmasedmdesátiletá členka volební komise. Náhle zkolabovala, svědci ji hned začali oživovat, ani jim, ani přivolaným záchranářům se ji však zachránit nepodařilo.

MNeštěstí se stalo dnes po 14:30 ve volebním okrsku v jedné ze základních škol. mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl sdělil, že záchranáři na místo dorazili do pěti minut od oznámení události a pokračovali v srdeční masáži.

"Zasahující lékařka provedla intubaci jejích dýchacích cest, posádka ženu připojila k přístrojem řízené ventilaci," uvedl Humpl. Po pětačtyřicetiminutovém úsilí záchranářů však musela lékařka konstatovat, že žena zemřela.

Související

Více souvisejících

Volby

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy