Jeho matka měla v lednici tajemnou krabici. Po jejím otevření se muž nestačil divit

Co si 37letý Adam Smith pamatuje, jeho matka měla v lednici bílou kartonovou krabici. Nikdy o ní nemluvila a on se neptal, co v ní je. Po její smrti ji konečně otevřel a její obsah jej zcela šokoval.

Smith se svou matkou v mládí se hodně stěhoval. Nakonec se přestěhovali do bytu na Magnalia Avenue ve městě St. Louis ve státě Missouri, kde žila 25 let až do své smrti.

Poté, co byla v lednu diagnostikována rakovina plic, Smith se k ní přestěhoval, aby jí pomáhal. Zemřela 21. července.

Smith si v neděli ráno chtěl vzít z lednice pití. Přitom jej zaujala tajemná bílá krabice, kterou jeho matka vozila po všech domech, kde byla.

Krabice velikosti boxu na boty zabalená do pytlů na odpadky měla matka v lednici tak dlouho, co si jen pamatuje. „Byl jsem zvědavý jako malé dítě,“ řekl Smith stanici CNN. „Vzpomínám si, že jsem popadl stoličku a snažil se protrhnout plast. Jinak jsem se jí nikdy nedotkl.“

Smith předpokládal, že jeho matka si v ní uchovává svatební dort či jiný vzpomínkový předmět, který si chtěla uchovat. Když však konečně otevřel krabici, nestačil se divit.

Při jejím rozříznutí uviděl dětskou přikrývku z růžové ovčí vlny. Natáhl se do krabici a nahmátl malé prsty. Krabice se rozpadla a on uviděl dětské vlasy. 

V krabici našel mrtvé dítě. „Vypadalo čistě. Nebyla na něm žádná krev, vypadalo jako novorozené dítě,“ uvedl Smith.

Okamžitě zavolal policii. Ta rychle dorazila. Uvedla, že objev vyšetřuje jako „podezřelou smrt“ a vyzvala veřejnost, aby jí dala tipy ohledně toho, o koho se jedná.

Smith má sám svou teorii. Vzpomíná si, že jeho matka, když mu bylo sedm, osm, byla z nějakého důvodu rozmrzelá. „Mojí prvorozené Jennifer by dnes bylo 21 let,“ řekla mu.

Podle Smitha je mrtvé dítě v krabici právě Jenifer. To znamená, že jeho matka si 50 let uchovávala mrtvolu svého prvorozeného dítěte v lednici.

„„Kdo drží své dítě v krabici tak dlouhou dobu a nikdy o tom nemluví,“ diví se Smith. „Je to šílené,“ dodává.

Související

Více souvisejících

krimi Policie USA děti

Aktuálně se děje

před 23 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Černý kašel se v Česku nadále šíří. Nejvíce mezi náctiletými

V Česku bylo během minulého týdne evidováno 1476 nových případů černého kašle, informoval Státní zdravotní ústav (SZÚ). V letošním roce již bylo odhaleno 9 370 případů pertuse.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy