Otec znásilňoval dceru (18). Vzala zálesácký nůž a uřízla mu hlavu

Rang (Papua Nová Guinea) – Mladá dívka (18) uřízla svému otci hlavu zálesáckým nožem. Zvrácený muž kolem čtyřicítky ji totiž několikrát znásilnil, píše list Daily Mail. Vesničané odmítají předat dívku policii a chrání ji. Dospěli totiž k závěru, že si to její otec zasloužil.

Vesnický pastor Lukas Kumi sdělil místním novinám, že lidé našli bezhlavé tělo krátce poté, co jim dívka celý incident oznámila a vysvětlila, proč to udělala. Otec svou dceru znásilnil, když matka a její další dvě děti odešly na noc navštívit příbuzné.

„Otec v noci přišel do dívčina pokoje a opakovaně ji znásilnil. Měl v plánu znovu ji zneužít ráno, ale to už dívka vzala zálesácký nůž a uřízla mu hlavu. Všichni jsme se tady ve vesnici shodli na tom, že dívka bude volná, protože si to její otec zasloužil," říká podrobnosti pastor Kumi. Závěrem dodal, že muž nebude mít žádný oficiální pohřeb.

Papua Nová Guinea je země, kde jsou vraždy a případy znásilnění běžné. Vláda situaci nezvládá, jen v zoufalství zavedla trest smrti za upalování čaridějnic. Děti ve věku 13 až 16 let běžně v hlavním městě Port Moresby nabízejí sexuální služby, uzavírá list Daily Mail.

Související

Dominik Feri

Feri míří na tři roky do vězení, rozhodl odvolací soud

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.
Jan Cimický

Cimického u soudu hájila spolupracovnice, psychiatr opět nedorazil

V úterý pokračoval soud s psychiatrem Janem Cimickým, který je od loňska obžalován ze znásilnění a vydírání. Cimický dnes k soudu opět nedorazil. K výslechu se dostavily jeho spolupracovnice, přičemž jedna z nich řekla, že si myslí, že se její kolega ničeho nedopustil. 

Více souvisejících

Znásilnění Papua Nová Guinea

Aktuálně se děje

před 18 minutami

Česko na hokejovém MS

Po Finech a Norech si Češi poradili i s dalším severským soupeřem. Kousající Dány přehráli 7:4

Čeští hokejisté si spravili chuť po posledním zápase, ve kterém museli skousnout první prohru, když nestačili na Švýcary až na nájezdy a tentokrát v základní hrací době si došli pro tři body v zápase s Dánskem. Jednalo se tak o třetího severského soupeře ve skupině A po Finsku a Norsku a podobně jako v těchto obou předešlých případech i tentokrát Češi vyhráli. První dvě třetiny sice bylo znát, že Dánsko není poslední léta nejoblíbenější soupeř českého národního týmu a i v tomto zápase nepříjemně dotahovalo a až do stavu 3:3 se hrál vyrovnaný duel. Ve třetí třetině se ale rozvolnila stavidla natolik, že umožnila Čechům vstřelit další čtyři branky, zatímco Dánové se do konce zápasu zmohli už jen na jednu trefu. 

před 35 minutami

před 1 hodinou

Aktualizováno před 1 hodinou

Aktualizováno před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Robert Fico

Atentátník na Fica se sám stal terčem útoku

Údajný útočník, který ve středu střílel na slovenského premiéra Roberta Fica, se v roce 2016 stal sám terčem útoku. Juraj Cintula tehdy pracoval jako ochranka obchodního domu ve městě Levice.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Aktualizováno před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Vlastimil Harapes

Zemřel známý baletní mistr Vlastimil Harapes

Česko zasáhla ve středu smutná zpráva. Ve věku 77 let zemřel tanečník a herec Vlastimil Harapes. O jeho úmrtí informovalo Národní divadlo. Harapes v poslední době bojoval s vážnými zdravotními problémy. 

před 6 hodinami

Aktualizováno před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Izraelská armáda oznámila, že zabila vysoce postaveného velitele Hizballáhu

Izraelská armáda ve středu oznámila, že při úterním útoku na jihu Libanonu zabila vysoce postaveného velitele libanonského šíitského hnutí Hizballáh. Uvedla to agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy