ČT schytala kritiku! Nezveřejnila kachnu o totalitní fašistické vládě ODS a TOP09

Praha – Česká televize schytává tvrdou kritiku kvůli tomu, že nezveřejnila článek, který tvrdí, že Švédsko zakázalo vstup české politické reprezentace na předávání Nobelovy ceny míru.

Na sociální síti momentálně koluje evidentní novinářská kachna, která vzbuzuje u lidí emoce. Hana Jakobová zveřejnila tuto zprávu:

„Švédský král a vláda odmítli decentně návštěvu totalitní fašistické vlády ODS a TOP09.

Švédská vláda nechce připustit, aby slavnost pošpinila fašistická vláda, která prosazuje politiku otrokářství a která provozuje lichvářské exekuce proti vlastním obyvatelům - občanům České republiky.

Švédsko je právním demokratickým státem a pohrdá návštěvou fašistů Klause, Nečase a Kalouska i Schwarzenberga.

Česká republika je v rámci EU jediným neprávním státem, kde zločin a korupce proniká od vlády přes policii a soudy až do médií.

Švédsko se distancuje od současné české vlády až do její demise a vyšetření zpronevěry 500 miliard, které ODS a TOP09 rozkradly z dotací z EU do ČR.

Česká reprezentace má zákaz vstoupit na území Švédska!"

Tato kachna se pomalu šíří po nejrůznějších facebookových skupinách a světe div se, mnoho lidí této zprávě věří. „Tak již se ví i ve Švédsku, jak se věci mají a kdo je fašoun a nácek. Jen z nás tady dělají hlupáky. Tento překouzelný článek mi vykouzlil úsměv na líci a rozjasnil celý den. Ať Vás nastartuje a povzbudí do nového dne stejně!" napsal Martin Marek.

Mnozí kritizují Českou televizi za to, že tuto zprávu nezveřejnila. „ČT v tom jede s nimi," napsal další uživatel sociální sítě. Další komentáře vůči ČT byly mnohem tvrdší. Televize prý cenzuruje.

Opravdu se ale divíte veřejnoprávní televizi, že nezveřejnila tuto kachnu? Je to totiž patrné na první pohled. A především, účast na ceremoniálu odmítli Václav Klaus i Petr Nečas z vlastní vůle a ČR nebude jediným státem, který se ho nebude účastnit. Ceremonie se nebude účastnit ani Velká Británie či Švédsko.

Je s podivem, kolik lidí se na zprávu od Hany Jakobové nechalo nachytat.

Související

Více souvisejících

Česká televize nobelova cena

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Aktualizováno před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Aktualizováno před 4 hodinami

Elektrovozy Volkswagen

O elektroauta značky VW není zájem. Fabriky plánují velké propouštění

Elektromobilita představuje významné riziko pro pracovní místa v automobilovém průmyslu, přičemž prodeje elektromobilů v současnosti v Německu zaostávají. Tento trend je obzvláště znepokojivý pro zhruba 1000 zaměstnanců společnosti VW v Sasku, jejichž pracovní pozice jsou nyní ohroženy více než kdy jindy.

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Donald Trump si udržuje náskok před Bidenem.

Manhattanští žalobci souhlasí s odložením Trumpova rozsudku

Kancelář okresního prokurátora na Manhattanu oznámila, že je ochotna odložit vynesení rozsudku nad Donaldem Trumpem. Tento krok má umožnit zvážení jeho návrhu na zrušení trestního odsouzení za obchodní podvody v návaznosti na pondělní rozhodnutí Nejvyššího soudu, který prezidentům poskytl širokou ochranu imunity.

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Aktualizováno před 7 hodinami

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Orbán navrhuje Zelenskému příměří

Maďarský premiér Viktor Orbán v úterý během návštěvy Kyjeva vyzval ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, aby zvážil dosažení rychlého příměří ve válce s Ruskem s cílem možného urychlení mírových jednání. Zelenskyj zopakoval, že Ukrajina potřebuje spravedlivý mír. 

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Aktualizováno před 7 hodinami

před 8 hodinami

Rusko plánuje vybudovat vlastní vesmírnou stanici. Postaví ji umělá inteligence

Rusko plánuje zahájit stavbu vlastní vesmírné stanice v roce 2027 vypuštěním prvního modulu, uvedla ruská vesmírná agentura Roskosmos na platformě Telegram. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy