Komunistka ostře do ČSSD: Polední sex je ubohá frackovitost +VIDEO

Praha - Poslankyně za KSČM Kateřina Konečná se ostře pustila do předvolebního klipu sociálních demokratů, kteří v něm netradiční formou volají po vyšší zaměstnanosti. Ve videu uvádí, že někteří lidé si rádi dopřávají radovánky v práci, jsou ale tací, kteří si to nemohou dovolit, neboť práci nemají. Podle Konečné je celý klip jen "ubohá frackovitost".

"Tohle se sociálním demokratům vážně vůbec nepovedlo. A to nejen proto, že na polední sex mají ve skutečnosti čas spíše nezaměstnaní. Trochu mě také zaráží, že autoři najali štíhlou blondýnku, tedy jako by se pokoušeli trefit do komerčního modelu krásy, který se možná hodí spíše do reklamy na šampón," pustila se do klipu Konečná.

Sociální demokraté se podle ní zřejmě domnívají, že člověk bez práce nejvíce trpí nedostatkem sexu s kolegou v době polední přestávky. "Je to hodně ubohá frackovitost, za kterou by jim některý nezaměstnaný mohl tak vrazit facku. Vidím na severní Moravě lidi, kteří přepočítávají každou korunu (a to nejen nezaměstnané), aby zjistili, co ještě mohou koupit svým dětem nebo zda mají na zaplacení nájmu, elektřiny, topení. Na tom opravdu není nic zábavného," zuří poslankyně.

"Místo tohoto hloupého videoklipu, který si dělá legraci z nezaměstnaných, opisuje všechny hloupé gendrové předsudky a uráží tak i zaměstnané ženy, by nám ČSSD měla ukázat konkrétní kroky ke snížení nezaměstnanosti, která se dnes pohybuje na úrovni kolem 600 000 občanů. Konkrétní kroky by měla ČSSD ukázat v podpoře ekonomického růstu, aby nám vznikala nová pracovní místa," dodává Konečná s tím, že zatím se nic takového neděje.

"Se zbytky respektu vůči kolegům ze strany, která se oficiálně nazývá levicovou, přeju ČSSD, aby tohle volební dílko vidělo co nejméně nezaměstnaných. Je to ale jejich volba, jestli se vzdávají věcného přístupu k tak tíživému problému, jakým nezaměstnanost je," uzavírá Konečná.

Související

Více souvisejících

Kateřina Konečná (poslankyně KSČM) ČSSD

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy