Babiš se sešel se zajímavým mužem. Co za tím stojí?

Praha - Ministr financí Andrej Babiš se podle deníku Blesk sešel se známým plastickým chirurgem Bohdanem Pomahačem. Podle zjištění deníku nebyla tématem schůzky politika.

Lékař Pomahač se proslavil první úplnou transplantaci obličeje ve Spojených státech. Je jedním z předních světových lékařů ve svém oboru a jeho popularita v současné době stoupá i v České republice. To mohlo podle Blesku nalákat Babiše, který podobné typy rád umisťuje na své kandidátky.

Schůzka, která se uskutečnila před pár dny, ale prý s politikou neměla nic společného. "Pan Pomahač měl zájem se se mnou seznámit, tak jsme byli na večeři, říkal, že mi celkem fandí. On je z Bostonu, moje starší dcera studovala taky v Bostonu, tak jsme se bavili o všem možném. O životě, o tom, jak odešel, jak uspěl ve zdravotnictví a tak. Určitě to nebyla nějaká politika," vysvětlil Blesku Babiš.

Deník připomíná, že podobné angažmá by se ale nabízelo. Volby do krajských zastupitelstev a do třetiny senátu proběhnou už příští rok a hnutí ANO by v nich chtělo posílit svůj vliv. 

Související

Andrej Babiš

Andrej Babiš má covid a ruší plánovaný program

Doby velkých obav z covidu-19 jsou sice pryč, ale neznamená to, že se tato nemoc vytratila z populace. Přesvědčil se o tom expremiér Andrej Babiš (ANO). Ve videu na sociální síti oznámil příznivcům hnutí, že má covid a z toho důvodu musí zrušit plánovaný program.

Více souvisejících

Andrej Babiš Bohdan Pomahač (chirurg)

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy