Sháníte brigádu? Díky mobilní aplikaci ji do 15 minut máte!

Praha - Najít si brigádu je často sázkou do loterie, protože ty nejlepší pozice jsou obsazené někdy i v řádu minut. Proto vznikla nová aplikace, pomocí níž se uživatel o volném místě dozví do čtvrt hodiny. Informuje o tom iHNed.cz.

Jak informuje iHNed.cz, v červnu bylo na serveru Jobs.cz v nabídce 5 974 míst pro brigádníky. V květnu jich bylo asi o 700 víc. Přesto se často stává, že ty nejatraktivnější pozice jsou obsazené vzápětí po zveřejnění.Zaměstnavatelé totiž na studenty nekladou přílišné nároky a je běžné, že vezmou hned prvního zájemce. Proto se společnost LMC, která provozuje servery Jobs.cz a Práce.cz rozhodla vytvořit speciální aplikaci šitou na míru studentům."Brigády do kapsy" je aplikace, kterou si mohou snadno stáhnout do chytrých mobilních telefonů. Preferovanou brigádu si mohou vyfiltrovat například podle kraje a pak jen čekají na nabídky. Jakmile zaměstnavatel zveřejní volnou pozici, do 15 minut se uživateli stáhne do mobilu."Vyhledávání nyní patří k nejrychleji rostoucímu způsobu využití chytrých telefonů. Až 50 % úkonů na zařízeních typu iPhone se týká vyhledávání informací, a tento podíl stále roste. Zcela přirozené brzy bude hledání lokalizovaných pracovních nabídek prostřednictvím specializovaných mobilních služeb.Vzhledem k zájmu mladší generace, která je také nejsilněji zastoupena mezi uživateli chytrých telefonů, jsme se rozhodli připravit nejprve aplikaci pro hledání brigád," cituje iHNed.cz Davida Ruziuse, produktového manažera aplikace Brigády do kapsy.

Související

Zaměstnání, ilustrační foto

Nezaměstnanost v Česku stagnuje. O tyto profese je největší zájem

Nezaměstnanost v Česku v listopadu zůstala na říjnových 2,6 procenta. Počet lidí bez práce od října stoupl o 771 na 197.289, což je zároveň nejnižší listopadová hodnota od roku 1996. Zaměstnavatelé nabízeli téměř 339.000 volných pracovních míst, proti říjnu se nabídka zhruba o tisícovku pozic rozšířila. Oznámil to dnes Úřad práce ČR.
Českým hradům a zámkům chybí průvodci

Romantika, či dřina? Na českých památkách chybí průvodci

Česká republika patří mezi země s největším počtem dochovaných a veřejnosti přístupných památek, ať už se jedná o hrady, zámky, ale též vily, měšťanské domy, doly, vesnické skanzeny či přírodní památky. Naprostá většina těchto památek nabízí svým návštěvníkům průvodcovské služby, bez nichž není možné daný objekt či místo navštívit. Přesto průvodců ubývá a na začátku tohoto roku citelně chybí.

Více souvisejících

brigády

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Markéta Pekarová Adamová

Pekarová Adamová vyrazila do Pobaltí. Lotyšsko dá čtvrt miliardy na munici pro Ukrajinu

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) navštívila v rámci baltské cesty Lotyšsko. V Rize jednala s předsedkyní parlamentu Daigou Mieriņou o dalších způsobech podpory Ukrajiny a s premiérkou Evikou Siliņou o bezpečnostní i ekonomické spolupráci. Na místní vojenské základně navštívila také české vojáky pomáhající chránit východní křídlo NATO.

včera

včera

Pavel Novotný (ODS) na 29. kongresu strany

ODS rozhodne o osudu Pavla Novotného až po eurovolbách

Výkonná rada ODS bude v úterý 11. června rozhodovat o osudu starosty pražských Řeporyjí Pavla Novotného, jemuž kvůli některým vyjádřením hrozí vyloučení z vládní strany. Informovala o tom agentura ČTK. Rozhodnutí tak padne až po volbách do Evropského parlamentu. 

včera

Princ William se svou rodinou

Princ William obstál v těžké zkoušce. Spekulace jeho ženě na zdraví nepřidaly

Britskou monarchií v prvních měsících letošního roku otřásly diagnózy, které si vyslechli král Karel III. a princezna Kate. U obou členů královské rodiny byla odhalena rakovina. Oporou jim samozřejmě jsou nejbližší, důležitá je zejména role prince Williama. Následník trůnu se ale s atmosférou v Británii vyrovnával dost těžce. 

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

Alexander De Croo

Moderátor po útoku na Fica vyzval k odstranění belgického premiéra

Belgický premiér Alexander De Croo podal ve čtvrtek stížnost na rozhlasového moderátora, který posluchače vyzýval k jeho "odstranění". Nejmenovaný moderátor, kterého vyšetřuje policie, se tak vyjádřil v souvislosti se středečním atentátem na slovenského premiéra Roberta Fica. 

včera

Rakušané se v Praze postarali o další senzaci, připsali si historické vítězství nad Finskem. Švédové překvapení nepřipustili

Dívat se na zápas hokejového MS v Česku, ve kterém hrají rakouští hokejisté, se hokejovým fanouškům vyplatí. Poté, co dokázali dostáhnout duel s Kanadou do prodloužení poté, co ve třetí třetině nastříleli pět branek, nyní zaskočili dalšího favorita turnaje a o Finy. Ti sice vedli 2:0, jenže vedení postupem času ztratili a co víc, v poslední vteřině dokázali zápas otočit zásluhou své životní trefy Benjamina Baumgartnera, který se postaral o rakouskou historickou výhru nad tímto severským soupeřem. To Švédové nadále jedou na vítězné vlně a po zdolání Kazachstánu 3:1 už se o nich může pomalu mluvit jako o čtvrtfinalistech.

Zdroj: David Holub

Další zprávy