ČTK hledá generálního ředitele: Přihlaste se, čas je do úterý

Praha - V úterý vyprší termín pro podání přihlášek na post generálního ředitele České tiskové kanceláře (ČTK). Nástupce současného ředitele Milana Stibrala by měl do úřadu nastoupit 9. června 2011.

Stibral přitom už z agentury jednou odcházel. V roce 2009 kvůli jeho rezignaci Rada ČTK zahájila výběrové řízení na nového ředitele, v němž zvítězil Radim Hreha. Rada však poté výběrové řízení i jeho výsledek zrušila s tím, že tehdejší Stibralova výpověď byla neplatná, protože ji podal pouze Radě ČTK, nikoliv však zástupci svého zaměstnavatele, tedy v podstatě sám sobě.

Proti Hrehovu zvolení protestovali i zástupci odborového svazu Média, kteří mu vyčítali mimo jiné někdejší působení ve Slovenské televizi, odkud byl podle odborářů odvolán kvůli manažerským pochybením.

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy