Noste brýle jako doplněk vaší osobnosti!

Brýle pomohou nejen vyřešit vaše problémy se zrakem, ale ještě získáte opravdu stylový doplněk k vašemu outfitu a vaší osobnosti. Dnes mohou báječně sloužit i jako určité vyjádření vašich myšlenek a osobního stylu, neboť je k dispozici hned celá řada variant s barevnými kombinacemi. Na prvním místě by ovšem mělo být vyřešení vašich zrakových problémů. (PR článek)

Kdy si dioptrické brýle pořídit?

První otázkou ovšem je, kdy nastane pravý čas na pořízení dioptrických brýlí. Bohužel nejde přesně určit daný okamžik, neboť závisí hlavně na subjektivních pocitech. Jestliže nevidíte jako dříve a stále více a více mžouráte, měli byste navštívit svého očního lékaře. Pokud ponecháte situaci bezprizorní, bude se váš problém neustále zhoršovat, což je rozhodně nežádoucí. Lékař vám udělá potřebná vyšetření a ihned určí vaši diagnózu. V nejhorším případě vám předepíše i poukaz na dioptrické brýle, které si budete muset neprodleně zakoupit.

Jaké z nich mají pánové nejraději?

Pánské dioptrické brýle Fendi jsou mezi pánským osazenstvem velice oblíbené, neboť působí elegantním a zároveň kvalitním dojmem. Od této italské rodinné společnosti dostanete vždy ty nejkvalitnější výrobky, neboť se může pyšnit devadesátiletou historií. Jejich brýle většinou nešetří barvami, jsou designově odvážné, ale zároveň nepůsobí extravagantně. Jsou tedy ideálním doplňkem moderního muže, který chce doladit svůj jedinečný vzhled za použití neobvyklých materiálů, k nimž se řadí například pravé perly.

Nezapomeňte na ochranu proti slunci

V létě samozřejmě nesmíte zapomenout na ochranu proti škodlivému UV záření, protože tyto vlny vašemu zraku rozhodně neprospívají. Můžete si však pořídit luxusní sluneční brýle Gucci, které vás před UV zářením ochrání. Zároveň získáte i stylový módní doplněk od prvotřídní italské značky vyrábějící sluneční brýle již celou řadu let. Naleznete mezi nimi jak elegantnější, tak i extravagantnější kousky s mnoha barevnými variantami. Brýle jsou vyrobeny z acetátu, díky němuž je zajištěna jejich odolnost proti drobným oděrkám a běžným poškozením.

Kde si mám brýle pořídit?

Pořízení dioptrických nebo slunečních brýlí je velice důležitý krok. Nejde totiž o korunové položky, a proto byste si měli pořídit pouze kvalitní produkty. Velice oblíbený je obchod Duosshop.cz, který nabízí široký sortiment dioptrických i slunečních brýlí všech značek. Protože se jedná o elektronický obchod, pak oceníte jejich zabezpečené internetové platby, tudíž máte téměř stoprocentní jistotu, že se k datům o vaší platební kartě nikdo nedostane. Další výhodou je i velice rychlé doručení zásilky, protože bude odeslána neprodleně bez jakýchkoliv prodlev.

Jak jste sami poznali, dnes brýle neslouží pouze jako zdravotní pomůcka, ale také jako stylový doplněk. Vyberte si především podle vlastního citu, abyste se v nich cítili co nejlépe, a tím pádem skvěle padly k vaší osobnosti.

Související

Moderní styly dioptrických brýlí, které budou trendy v roce 2023

Moderní styly dioptrických brýlí, které budou trendy v roce 2023

Kromě toho, že jsou dioptrické brýle pro mnohé nutností, jsou také významným stylovým doplňkem. I v tomto roce se nabízí několik designů, s nimiž zazáříte. Brýle výrazně ovlivňují celkový vzhled, neváhejte si proto vybrat i více kousků pro různé příležitosti.
Dívka se slunečnými brýlemi

Stačí proti UV jen sluneční brýle? Budete překvapeni

Praha - Víte, že pokud jste v létě na horách nebo u moře, má i tam sluníčko větší sílu a je potřeba chránit své oči před škodlivým UV zářením? Díky čistějšímu a lehčímu vzduchu v horských oblastech dosahuje UV záření vyšší intenzitu než v nižších nadmořských výškách. Hladiny UV se zvyšují o 4 % každých 300 metrů nárůstu nadmořské výšky. Jak očím poskytnout největší ochranu?

Více souvisejících

sluneční brýle brýle pr článek

Aktuálně se děje

před 42 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Turecko, ilustrační foto

Turecko definitivně zastavilo veškerý obchod s Izraelem

Dva anonymní turečtí úředníci informovali agenturu Bloomberg, že Turecko úplně zastavilo veškerý obchod s Izraelem. Tím chce Ankara vyjádřit svůj nesouhlas s Izraelem kvůli jeho jednání v Pásmu Gazy, což ostře kritizuje turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.

před 6 hodinami

před 6 hodinami

raketový systém Patriot

„Rusové se učí a upravují taktiku,“ říkají ukrajinští energetici. Firmám dochází peníze, žádají o Patrioty

Ukrajinští energetici se snaží opravit škody způsobené rostoucími ruskými vzdušnými útoky, které mají za cíl zničit ukrajinskou energetickou infrastrukturu, poškodit ekonomiku a podlomit morálku společnosti. Obávají se, že nedokáží zemi připravit na zimu, pokud spojenci Kyjevu neposkytnou systémy protivzdušné obrany, jako jsou americké Patrioty, které by pomohly zastavit další útoky Rusů na již poškozené elektrárny.

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Vlak odjel bez strojvedoucího a vykolejil. (2.5.2024) Prohlédněte si galerii

FOTO: Vykolejený vlak skončil na dva kusy mimo trať. Jel přes 100 km/h

Drážní inspekce vyšetřuje čtvrteční nehodu vlaku, který bez strojvedoucího odjel ze stanice a po několika kilometrech jízdy vykolejil. Ze zveřejněných fotografií je zřejmé, že souprava skončila mimo trať a na dva kusy. Škoda činí několik milionů korun. 

před 7 hodinami

před 8 hodinami

včera

včera

Ryan Gosling jako Kaskadér.

RECENZE: Kaskadér v čele s křehkým Goslingem je ideální letní zábavou z idealizovaného filmařského zákulisí

Ryan Gosling a Emily Blunt byli loni vedlejšími tvářemi letního fenoménu Barbenheimer, oba byli za své role nominováni na Oscara. Teď se před kamerou, a ve filmu i za kamerou, potkávají u dalšího projektu s blockbusterovými ambicemi. Kaskadér je v tom nejlepším slova smyslu pohodovou zábavou, jež nepostrádá hravost, důmyslnost a zbytečně se nepáře s logikou.

včera

NATO se snaží čelit ruské hybridní válce. Moskva cílí i na Česko

NATO je znepokojeno nedávnými škodlivými aktivitami, které Rusko v rámci hybridní války provádí na území členských států aliance, stojí ve čtvrtečním prohlášení. Konkrétně jmenována byla i Česká republika.  

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy