Fanton opery Radim Schwab přichystal divadelní lahůdku

Praha – Jedinečné představení uvidíte v sobotu v pražském Divadle Semafor. Brilantní český zpěvák a herec, hlavní představitel Fantoma opery Radim Schwab se představí jako činoherní herec, kdy ztvární ve hře pro jednoho herce Mistero Buffo dvacet pět postav. Radim Schwab s obrovským potenciálem si pro diváky připravil kromě velmi náročného divadelního představení také několik pěveckých vystoupení.

„V kolínském chrámu sv. Bartoloměje vystupuji už několikátým rokem vždy před Vánoci. Nyní jsme však s mým týmem dali dohromady i dva zásadní koncerty s názvem Vánoční sen Radima Schwaba. 10. prosince tímto všechny zvu do KC Jupiter ve Velkém Meziříčí na Vysočině a 18. prosince pak do kinosálu pražské Lucerny, kde mým hostem bude kolegyně z Fantoma opery „Christine" Monika Sommerová a doprovodí mne skvělý orchestr Michala Macourka," představuje sérii koncertů sám zpěvák.

A s nadšením dodává: „Potěšilo mne, že koncert je už téměř vyprodán a zazpíváme tam jak některé věci z Fantoma, tak samozřejmě i řadu dalších songů, pochopitelně včetně vánočně laděných písní." Během listopadu a prosince vystupuje také v řadě komponovaných programů, včetně koncertu Vánoční hvězdy v Karlíně, nebo plesu pro Klokánek Fondu ohrožených dětí. Zároveň jej můžete vidět v muzikálu Mata Hari, v libereckém představení She Loves Me nebo v Kytici.

Před časem Radim Schwab nafotil s fotografem Martinem Bučkem odvážné snímky pro zahraniční produkci a časopis s modelkou Julií Zugarovou. Pro příští rok kromě účinkování v muzikálu Fantom opery, chystá několik koncertů a nový klip na remix písničky Neznámá. „Jde o remix, který zpracoval DJ Neo, jenž spolupracoval s takovými jmény, jako Karel Gott, Jiří Korn, Darina Rolincová a mnoho dalších. Režie se ujme skvělý režisér Karel Spěváček a zahrají si v něm moje kamarádky a profesní kolegyně, kterých si nesmírně vážím, Mirjam Landa či Jaroslava Obermaierová... Bude to takový free klip o jedné velké párty...," dodal Radim Schwab.

Loni vydal úspěšné album Amoroso, jehož kmotry byli Zlatá slavice a bývalá kolegyně z divadla Ta Fantastika Lucie Bílá, zpěvák, herec a principál Divadla Semafor Jiří Suchý a zpěvačka a herečka Jitka Molavcová. S další pěveckou kolegyní Lucií Vondráčkovou před časem natočil písničku a k ní videoklip s názvem Vánoční přání.

Schwab má za sebou mnoho známých a prestižních projektů, jako: Excalibur, Obraz Doriana Graye, Šumař na střeše, Hello Dolly!, Dáma na kolejích, Kladivo na čarodějnice, Jana Eyrová, či roli v rockové opeře manželů Landových Klíč králů i několik televizních a filmových rolí.

Související

Více souvisejících

Radim Schwab

Aktuálně se děje

Aktualizováno včera

včera

včera

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno včera

včera

včera

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Hasiči, ilustrační fotografie.

Požár v Tlumačově zaměstnal hasiče. Dva se zranili

Hasiči v sobotu zasahovali u požáru na autovrakovišti v Tlumačově na Zlínsku. Dva z nich se při zásahu, během kterého byl vyhlášen třetí stupeň poplachu, zranili. Zasahovalo celkem třináct hasičských jednotek, příčina je předmětem vyšetřování. 

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Ústav pro studium totalitních režimů.

Kudrnův ÚSTR: Nákladné soudy, odborná ostrakizace, matení veřejnosti

Od nástupu Ladislava Kudrny do funkce ředitele Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR) uplynuly dva roky. Letmé ohlédnutí za jeho dosavadním působením v čele uvedené instituce neskýtá příliš povzbudivý pohled. Pro politickou reprezentaci, která o směřování ústavu naneštěstí fakticky rozhoduje, by mělo jít o příležitost zamyslet se nad tím, zda je ve veřejném zájmu nadále podporovat management, který se krom banálních proklamací na adresu nedávné historie může pochlubit především sérií prohraných soudních sporů s ředitelovými kritiky a současnými i bývalými zaměstnanci.

včera

včera

Pekarová Adamová ocenila Tulejovu reakci. Fiala čeká na další návrh TOP 09

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) ocenila rozhodnutí Pavla Tuleji, který se v pátek vzdal nominace na ministra pro vědu, výzkum a inovace. Ve vládě měl nahradit končící ministryni Helenu Langšádlovou. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy