Charitativní festival Child at Heart chystá zábavu pro malé i velké

Olomouc – Již o víkendu 19. a 20. července se v areálu Korunní pevnůstky uskuteční první ročník multižánrového hudebního a uměleckého charitativního festivalu Child at Heart. Návštěvníky festivalu, jehož cílem je získat finanční prostředky na opravu budovy prostějovského Fondu Ohrožených Dětí, čeká řada sportovních a kreativních aktivit.

Oba festivalové dny čeká návštěvníky vystoupení kapel různého žánru, mezi kterými jsou Bluesberg, Strike Out, Man is: Astronaut, No Future, Živý, Black & White, Empty hall of fame, The slaves of thoughts, Panická Ataka, Desperate desire, Nihilistic Attempt nebo The Sculptures. Děti i dospělí se mohou těšit také na pestrá umělecká vystoupení divadla Hysterie či taneční školy Pirouette, dále na tanec s křídli bohyně Isis, Kašpárka v rohlíku nebo na hudebníka Marka Soldána. Moderování festivalu se ujme finalista soutěže Hlas Česko Slovenska Marek Relich společně s Desiré, rapperkou a finalistkou největší hip hopové soutěže v Česku a Slovensku. Pro děti je dále připraveno malování na obličej a řada soutěží o hodnotné ceny v disciplínách jako je běh o třech nohách, s vejcem na lžíci nebo lovení jablek z vody a mnoho dalších známých i méně známých zábavných aktivit.Návštěvníky jistě potěší i foto koutek profesionálních fotografů Michala Procházky a Juraje Šefčíka, kde si budou moci přímo na místě pořídit originální festivalové fotografie s různými doplňky a rekvizitami. Milovníci krásných dovedností mohou pro změnu navštívit workshop automatické kresby pod vedením Viktorie Vlaďky Skácel. Nebudou chybět ani prodejci s netradičním zbožím nabízející ekologická a eticky vyrobená trička firmy Blondes & Diamonds za zvýhodněné ceny a trička s logem festivalu Child at Heart, ručně dělané hudební nástroje, svíčky nebo keramiku. Vedle klasického občerstvení bude k dostání i netradiční sýr Konopáč nebo ovocné šťávy bez konzervantů. Hlavním cílem akce je získat finanční prostředky na opravu budovy prostějovského Fondu Ohrožených Dětí.Hudební charitativní festival Child at Heart se uskuteční ve dnech 19. a 20. července 2014 v areálu Korunní pevnůstky v Olomouci. Cena vstupenky na jeden festivalový den je 180 Kč za dospělého a poloviční je v ceně 110 Kč. Děti do 7 let mají vstup zdarma. Vedle klasických vstupenek jsou k dostání i komplexní balíčky zahrnující například návštěvu muzea Prachárna v areálu Korunní pevnůstky. Více informací o festivalu můžete nalézt na www.childatheart.cz.

Související

Z prvního ročníku Festivalu Child at Heart

Charitativní festival Child at Heart ovládne zámek Plumlov

Olomouc – Plumlovský zámek ožije již v sobotu 22. srpna multižánrovým hudebním a uměleckým charitativním festivalem Child at Heart, jehož cílem je získat finanční prostředky na podporu olomouckého Fondu Ohrožených Dětí. Druhý ročník festivalu opět nabídne pestrý program pro děti i dospělé.

Více souvisejících

Festival Child at Heart

Aktuálně se děje

před 43 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 5 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Počasí narušilo lodní dopravu v Panamském průplavu, zjistili vědci. Region postihlo rekordní sucho

Klimatický fenomén známý jako El Niňo byl klíčovou příčinou nízkých srážek a rekordního sucha, které loni narušily lodní dopravu v Panamském průplavu. Ve středu to uvedli vědci, informuje agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy