Na obrazovky České televize se vrátí Studio kamarád

Praha - Tři desítky premiér českých filmů a nové seriály slibuje divákům Česká televize v novém roce. Pro malé diváky připravila televize na nedělní ráno známé Studio kamarád, uvedl na úterní tiskové konferenci generální ředitel České televize Jiří Janeček.

"Hned jak na ČT 1 skončí seriál Cukrárna, začneme vysílat divácky atraktivní seriál Znamení koně," řekl novinářům ředitel ČT 1 Radan Dolejš. Kromě seriálu z prostředí koňské farmy připravila televize také seriál pro teenagery - "4teens". Ten by se měl podle Dolejše začít vysílat na jaře. Česká televize je podle Janečka jedním z nejvýznamnějších producentů českého filmu a této role se podle jeho slov nehodlá v budoucnu vzdát.

Pro diváky si televize připravila také nové lifestyleové pořady, pro dětské diváky televize začne vysílat o půl hodiny denně více a v neděli se na obrazovky vrátí známé Studio kamarád.

Televizi čekají změny v programech i několik novinek vzhledu – tedy znělek a upoutávek. "Česká televize připravila tři nové točené kampaně a více než deset nových znělek, na kterých se podílela řada tvůrců," uvedla vedoucí centra vizuální prezentace Pavla Hromková.

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy