Se Zdeňkem Troškou vyrazí na předpremiéry Babovřesky 2 tyto delegace

Praha - Premiéra nové české komedie Zdeňka Trošky BABOVŘESKY 2 je sice plánována na 20. února, kdy film oficiálně vstupuje do kin, ale už od konce ledna bude režisér Zdeněk Troška a někteří z herců objíždět města, v kterých svůj film, který navazuje na BABOVŘESKY 1 – nejúspěšnější film desetiletí, představí. Celkem navštíví 13 měst.

Babovřesky 2 se natáčely v létě 2013 v jižní Čechách, stejně jako první díl. Opět se filmový štáb vrátil do Dobčic, Záboří, Pištína, na Hlubokou a nově se podíval třeba i do Holašovic.

Diváci se opět setkají s: Lucií Vondráčkovou, , Veronikou Žilkovou, Pavlem Kikinčukem, Lukášem Langmajerem, Radkem Zimou, Janem Kuželkou, Janem Dolanským, drbnami: Janou Synkovou, Janou Altmannovou, Jindřiškou Kikinčukovou, Jarmilou Bursovou, Anastází Perlíkovou, Jaroslavou Ulrichovou, Růženou Havlovou, dále Lubomírem Kostelkou, Jiřím Pechou, Petrem Polákem, Pavlou Bečkovou a dalšími. Nově se ale objeví i známá herecká jména, jako je: Bronislav Kotiš, Martin Stropnický, Miriam Kantorková, Michal Pavlata a další. A chybět nebudou ani hokejové hvězdy: Ondřej Pavelec, Jakub Kovář, Jakub Voráček, Jiří Tlustý a Radek Smoleňák. Drb opět bude střídat drb, a ani v pokračování nebude o pomluvy, nedorozumění, ale i lásku a zajímavé odhalení nouze.

„Zase jsme se snažili, aby se lidé v kinech bavili a věřím, že se nám to podařilo. Někteří dokonce říkají, že to bude ještě větší pecka, než jednička. Víc z děje prozrazovat nebudu, přijďte a sami se přesvědčte...," vzkazuje režisér a spoluautor scénáře Zdeněk Troška.

Ten se nyní těší na reakce diváků při regionálních předpremiérách i samotné hlavní pražské premiéře.

Předpremiéry filmu BABOVŘESKY 2 – regiony:

Předpremiéra v Mladé Boleslavi! 27. 1. 2014 (pondělí) Cinestar OC Bondy. Od 18:00 slavnostní  úvod – delegace, kde budou přítomní tvůrci a herci v čele se Zdeňkem Troškou.

Předpremiéra v Liberci! 27. 1. 2014 (pondělí) Cinestar OC Nisa. Promítání od 19:00. Po skončení filmu (20:30) bude následovat BESEDA, kde budou přítomní tvůrci a herci v čele se Zdeňkem Troškou.

Předpremiéra v Opavě! 28. 1. 2014 (úterý) Cinestar OC Breda. Od 18:30 slavnostní  úvod - delegace, kde budou přítomní tvůrci a herci v čele se Zdeňkem Troškou.

Předpremiéra v Ostravě! 28. 1. 2014 (úterý) Cinestar OC Futurum. Promítání od 19:00. Po skončení filmu (20:30) bude následovat BESEDA, kde budou přítomni tvůrci a herci v čele se Zdeňkem Troškou.

Předpremiéra v Olomouci! 29. 1. 2014 (středa) Cinestar OC City. 16,30 – AUTOGRAMIÁDA. Od 18:00 slavnostní úvod -  delegace, kde budou přítomní tvůrci a herci v čele se Zdeňkem Troškou.

Předpremiéra v Jihlavě! 29. 1. 2014 (středa) Cinestar OC Citypark. Promítání od 19:00. Po skončení filmu (20:30) bude následovat BESEDA, kde budou přítomní tvůrci a herci v čele se Zdeňkem Troškou.

Předpremiéra v Plzni! 30. 1. 2014 (čtvrtek) Cinestar OC Olympia. Od 18:00 autogramiáda, kde budou přítomní tvůrci a herci v čele se Zdeňkem Troškou. Promítání od 20:00 – slavnostní úvod.

Předpremiéra v Hradci Králové! 31. 1. 2014 (pátek) Cinestar OC Futurum. Od 16:00 tiskovka, od 17:00 autogramiáda, kde budou přítomní tvůrci a herci v čele se Zdeňkem Troškou.  Promítání od 18:00, kam přejde delegace z autogramiády.

Předpremiéra v Pardubicích! 31. 1. 2014 (pátek) Cinestar OC Grand. Promítání od 18:00. Po skončení filmu (20:00) bude následovat BESEDA, kde budou přítomní tvůrci a herci v čele se Zdeňkem Troškou.

Předpremiéra v Týně n/Vltavou! 6. 2. 2014 (čtvrtek) místní kino. Promítání od 15:00.

Předpremiéra v Českých Budějovicích! 7. 2. 2014 (pátek) Cinestar čtyři dvory. Od 19:00 promítání filmu. Po skončení projekce (20:30) beseda s delegací, kde budou přítomní tvůrci a herci v čele se Zdeňkem Troškou.

Předpremiéra v Horšovském Týně! 12. 2. 2014 (středa) místní kino. Promítání od 18:00.

Předpremiéra v Náchodě! 14. 2. 2014 (pátek) místní kino. Promítání od 18:00.

Související

Slavnostní premiéra filmu Babovřesky 3, Praha 21. 1. 2015

Troškovy Babovřesky 3 za dva týdny vidělo přes 107.000 lidí

Praha - Lidovou komedie režiséra a scenáristy Zdeňka Trošky Babovřesky za dva dva týdny od premiéry vidělo přes 107.000 návštěvníků, kteří v pokladnách 84 kin nechali 14,5 milionu korun. Babovřesky 3 vedou ve víkendové návštěvnosti kin, ale zájem o pokračování je menší než v případě předchozích dílů. Vyplývá to z údajů Unie filmových distributorů.

Více souvisejících

Film Babovřesky Zdeněk Troška

Aktuálně se děje

před 8 minutami

před 52 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

před 4 hodinami

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

Izraelská armáda

Izraelská armáda zahájila evakuaci Rafahu

Izraelská armáda v pondělí vyzvala obyvatele ve východní části města Rafah ležícího na jihu Pásma Gazy, aby se dočasně přesunuli do "humanitární oblasti". Informuje o tom deník Times of Israel.

před 11 hodinami

Zemřel Miroslav Imrich, zpěvák skupin Tango a Abraxas

Českou hudební scénu zasáhla v neděli smutná zpráva. Ve věku 71 let zemřel zpěvák Miroslav Imrich, který se proslavil působením v kapelách Tango a Abraxas. Podle dostupných informací nepřežil srážku s vlakem. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy