Susan Boylová nechce drasticky měnit svůj vzhled

Londýn - Nedávno proslavená superstar Susan Boylová tvrdí, že nechce výrazně menit svůj vzhled.

Skotská zpěvačka v soutěži "Británie má talent" prohlásila, že nehodlá výrazně měnit svůj vzhled. Nicméně podařilo se jí změnit své oblečení, i když poněkud vzdáleně, než o čem žertovala při svém vystoupení před porotou a diváky. Nyní nosí modré šaty s kytkami a na nich koženou bundu. Zvláštní kombinace.Boylová udělala velký dojem na svět, ve svém vystoupení v britské soutěži, kde se prezentovala písní "I Dreamed a Dream".47letá Susan také už stihla hostovat v několika amerických talk show, díky čemuž už má v patách známé paparazzi. V soutěži "Británie má talent" se zatím zdá, že je největším adeptem na vítězství, i když na záda ji velmi z blízka dýchá teprve dvanáctiletý Shaheen Jafargholi.

Související

Vyjede Susan Boyleová na své první koncertní turné?

Vyjede Susan Boyleová na své první koncertní turné?

Londýn - Skotská zpěvačka Susan Boyleová, která skončila na druhé pozici v britské pěvecké soutěži Britain's Got Talent, se stále nevyjádřila, zda se zúčastní chystaného koncertního turné spolu s dalšími finalisty. Informoval o tom v pátek server BBC.

Více souvisejících

britain´s got talent Susan Boylová

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy