Zemřela další hudební legenda. Slavnému rockerovi kapely Harlej bylo 46 let

Praha - Česká hudební scénu přišla o další legendu. V pouhých 46 letech zemřel zpěvák kapel Harlej a Walda Gang Vladimír Šafránek.

O smrti hudebníka informovala na facebookové stránce kapela Harlej.

"Nevím co napsat, nevím co říct. Dneska nás do hudebního nebe navždy opustil náš kamarád, úžasnej člověk, zpěvák a autor Vláďa Šafránek. Vy, kterým dával radost, vzpomínejte na něj stejně tak jako na něj vždycky budeme vzpomínat my. Vláďo pořád nám budeš chybět. Špatně se to píše, moc to bolí," napsal kapelník Antonín Rauer.

Šafránkův hlas mohli fanoušci slyšet na posledním albu skupiny Hodný holky zlý kluky chtěj. Nazpíval na něm se současným zpěvákem kapely Tomášem Hrbáčkem.

Šafránek před rokem a půl zkolaboval při koncertu na pódiu a absolvoval operaci srdce, měl také plicní hypertenzi. Jestli ale příčina smrti souvisí s těmito orgány není známo.

Vladimír Šafránek skupina Harlej

Aktuálně se děje

před 50 minutami

před 59 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy