Nejlepší výkony v dabingu? V Přelouči se tradičně udělovaly Ceny Františka Filipovského

Přelouč - Ceny Františka Filipovského za nejlepší výkon v dabingu dnes získali Martina Hudečková za roli Bridget Jonesové ve filmu Dítě Bridget Jonesové a Jiří Plachý za roli Freda Ballingera ve filmu Mládí. Ceny za celoživotní mistroství v dabingu získali herečka Marie Drahokoupilová, herec Jan Přeučil a režisér dabingu Jiří Kubík.

Ceny diváků získali Jana Musilová za roli agentky Scullyové v seriálu Akta X. a Jiří Dvořák za roli v seriálu Bylo, nebylo. Zvláštní cenu poroty za dětský herecký výkon v dabingu získal Ondřej Balcar za roli Jacka ve filmu Room.

Cenu za nejlepší zvuk dabovaného audiovizuálního díla udělila Asociace pracovníků se zvukem Jiřímu Götzovi za snímek Já, kocour. Cenu za překlad a úpravu dabovaného audiovizuálního díla získal Vojtěch Kostiha za překlad snímku Dítě Bridget Jonesové.

Cenu za dabingové zpracování audiovizuálního díla získal film Až tam nezbyl žádný v režii Petra Pospíchala, Cenu za dabingové zpracování televizních nebo filmových snímků animované a dětské tvorby udělilo Město Přelouč filmu Hledá se Dory. Ocenění za dabingové zpracování televizního seriálu získal seriál Vinyl.

Ocenění za nejlepší dabing se v Přelouči, kde se herec František Filipovský narodil, udělují od roku 1995. Ceny mají podle pořadatelů zlepšit kvalitu a prestiž českého dabingu.

Související

Šťastný, Jan

Nejlepší dabing: Cenu Františka Filipovského získali Jan Šťastný a Vanda Hybnerová

Ceny za nejlepší mužský a ženský herecký výkon v dabingu dnes v Občanské záložně v Přelouči získali Jan Šťastný a Vanda Hybnerová. Společně s keramickou soškou a pamětními certifikáty si odvezli pamětní medaile s portrétem Františka Filipovského a s logem akce. Šťastný cenu získal za výkon v roli Salvadora Malloa ve snímku Bolest a sláva, Hybnerovou porota ocenila za dabing Heleny v seriálu Domácí hřiště I.
Z natáčení filmu Strašidla: Jiří Dvořák a Tereza Bebarová

Nejlepší dabing: Cenu Františka Filipovského získali David Novotný a Tereza Bebarová

David Novotný a Tereza Bebarová získali ceny za nejlepší mužský a ženský herecký výkon v dabingu. Z Přelouče si odvezli pamětní stříbrné medaile. Cenu Františka Filipovského Novotný získal za roli Adriana Cronauera, kterého ztvárnil herec Robin Williams, ve snímku Dobré ráno, Vietname. Dabing ho baví, poskytuje mu nové herecké úkoly, což byl i případ tohoto filmu, řekl novinářům Novotný.

Více souvisejících

Ceny Františka Filipovského Jan Přeučil kultura filmy

Aktuálně se děje

před 20 minutami

před 44 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 5 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Rusko tvrdí, že provedlo útok na štáb operačního velení ukrajinských ozbrojených sil

Rusko podle tamních médií dnes oznámilo, že jeho armáda provedla útok na štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Informaci zveřejnilo ministerstvo obrany v Moskvě v souvislosti s průběhem války proti Ukrajině, Kyjev zatím tuto zprávu nekomentoval.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy