Nové Televizní noviny startují: Popadají moderátorky?

Praha – Televize Nova chystá zcela novou vizáž Televizních novin, které hodlá spustit v neděli večer.

Inovace zpravodajství na televizi Nova přinese divákům díky velké dotykové obrazovce interaktivní Televizní noviny. Je to revoluce ve zpravodajství. Nicméně, možná zažijeme i trochu zábavy. Na fotografii je vidět jak Markéta Fialová při cvičném vysílání zpráv stojí na provizorním stupínku. Se štěstím se z něj na vysokých podpatcích nesesypala.

Obrazovku budou totiž obsluhovat v živém vysílání, takže pokud najednou moderátorka zmizí z obrazovky, nelekejte se, jen spadla na zem!

Uvidíme, každopádně přejeme nováckým děvčatům, aby vysílání přežily ve zdraví. „Do budoucna se to architektonicky dořeší, aby byl přechod moderátorů od pultu k obrazovce plynulý, zatím si s tím ale musejí poradit,“ řekl deníku Aha! člověk z produkčního týmu.

V poslední době nejsou kroky Novy moc pochopitelné. Nasazení telenovely v primetime, supermoderní zpravodajské studio se stupínkem, který se používá leda tak někde v supermarketu u regálu se zbožím.

Související

Více souvisejících

TV Nova

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy